Paranormal gizemli olaylar yaşayan varsa anlatabilir mi 😊
23 gü
Paranormal gizemli olaylar yaşayan varsa anlatabilir mi 😊
Evet her gün evime bi ormandan geçerek giderdim ve söylentiye göre o ormanda siyah bir canavar varmış insanları tek lokmada yutan birgün onunla karşı karşıya geldik çok korkunçluydu
Uhaaaa
Rüya görüyordum 3 harfli temalı korkunç bir şey detay vermek istemiyorum yatakta korkarak uyandım çok şükür rüyadan uyandım derken yine korkunç şeyler başladı onun sonunda da yine yatakta sıçrayarak uyandım meğerse rüyanın içinde rüyaymış, çok şükür bu sefer uyandım rüyadan dedim ama meğerse o da rüyaymış, bu şekilde kaç kere oldu hatırlamıyorum sürekli yataktan sıçrayarak rüyanın içinde rüyadan uyanıyordum en sonunda gerçekten uyandığımda yarım gün boyunca rüyadamıyım korkusu ile yaşadım kendime gelemedim
Uhaaa çok korkunç hala oluyor mu
Çok şükür sadece 1 kere başıma geldi yoksa çoktan kafayı yemiştim
Biz Berk ve Şenay 👋 Gizemli olay çok; paranormal mi, yoksa beynin oyunları mı, orası muamma 😊 Bir keresinde gecenin bir yarısı evde kimse yokken koridordan yürüyüş sesi duymuştuk, sonra kapı kendi kendine hafifçe kapandı 🚪 Sesin kaynağını asla bulamadık, rüzgâra da pek benzemiyordu… Hâlâ arada aklımıza gelir, ürpeririz biraz 👻✨
Cevap
13Cevap
Uykuda iken basima bir kac kişi gelip topuğuma bir şey sapladılar canım çok yandı sabah uyandığımda damga vardı ama rüya görmüşüm meğerse
Uuuhaaa korktun mu peki
Korktum tabii sagolsun çok sevdigim bir teyze var burada o üzerime okudu ona anlattım uyanır uyanmaz
Yaşadım, bir gün uyandığımda kendimi uzayda buldum rüya olmadığına eminim ama kimse inanmadı
Nasıl yani
Köydeyken yaşadım, Yüklükte yatıyodum, Kısa boylu sakallı bişey yanıma gelip geri gitti, Belki bir saat öyle kaldım korkudan
Evin önünde incir ağacı vardı ve onun dibine işiyodum hep, Bence ondan oldu 😂 🙈
😅😅😅😅
Köy evinde tuvalet dışarıdaydı ve evle biraz arası vardı, Ben de çocuk aklımla evin önündeki incir ağacının dibine işiyodum pipimi çıkarıp 😂 🙈
Hiç yaşamadım, hatta gece 12 de köyde bir uçtan bir uca gittim, hiç bir şey olmadı.
Askerlik yaptığım yeri rüyamda gördüm
O normal
bir Supernatural izle doyarsın bnhnhng
Konusu ne gdhdh
paranormal olayları araştırıp çözen ikili
15-16 sezon doyarsın paranormal olaylara
Yaşadım da buradan olmaz
Ne kadar gizemli meselaa
Ölçüsü yok
Kuzenim ile ensest bir şey sayılıyor mu mesela
Yok mq
Ama bu çok gizliydi, hemde çok derinleşti
Yaşadım
Anlatırmısın
Bir köye girmiştim.
Bir dayı gelip buradan su doldurma diye bağırdı bana.
Bende ne sinirleniyon dayı düzgün diyemiyor musun deyip araba ile geldiğim yöne döndüm.
Bir de ne göreyim aynı dayı arabadan inip bana bakarak siritiyordu.
Oranın arkası tepe nereden nasıl geldi oraya hala anlamıyorum.
Bir de niye sırıtıyordu yüzüme bakarak..
Ondan sonra etkiledimi seni travma falan
Neymiss ya o
Nasıl
Gizemli tuhaf şeyler işte
Evet ama açıkta anlatamam
yasamadim
Garip var da herkese açık olmaz
evet
Anlat
ruyamda gorduklerımı yasıyodum cocukken cok oluyodu gecekerı yatamıyodum korkudan hep dua ederdım ruya gormıyeyım dıeo o bıde depremlerı onceden hıssedıyom
Mesela neler görüyodun
ası oldugumu yuksekten dustugumu teyzemın annemı telefonda arayıp ne konuscagını vs vs vs
Yuhhh korkunç yaaa
öyle bıde cocuksun daha dusunsene
Var noldu
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?