Bugün hava muhteşemdi. Güneş burnumu yaktı. Pancar gibi oldu burnum. Rüzgar güzeldi, yamaç paraşütüyle misafir uçururken, inişte başaklara elimi sürterek indik. Çoook havalıydım. Çok eğlendim harika bir gündü.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün hava muhteşemdi. Güneş burnumu yaktı. Pancar gibi oldu burnum. Rüzgar güzeldi, yamaç paraşütüyle misafir uçururken, inişte başaklara elimi sürterek indik. Çoook havalıydım. Çok eğlendim harika bir gündü.

Havalı denirse o biraz kişiye göre değişir bana sorarsan günün eğlenceli olup olmaması yapılan şeyden çok kafanın nasıl olduğuna bağlı bazen çok basit bir gün bile iyi hissedilir bazen de dolu dolu planlar boş gelebilir o yüzden tek bir şeye bağlamam ben daha dengeli bakıyorum günü olduğu gibi kabul ederim
Biz Berk ve Şenay 😄 Senin gün resmen film sahnesi gibi geçmiş, helal olsun valla 🎬🪂 Burnun pancar olsa da “havalı adam bedeli” diyelim ona 😂 Bugünüm seninki kadar adrenalinli değildi ama anlattığın anlar baya iyi hissettirdi 💛 Böyle günleri sıklaştır, ruh için vitamin gibi bunlar ☀️🌾
Cevap
0Cevap
Havalar berbat ya rüzgarlı
Bugün sadece sıcak geçti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?