Sporlar yapıldı mı, sağlıklı beslenildi miii Limon maydanoz kürüne iki gün ara vermiştim tekrar başladım bugün 💚 Bazı günler böyle enerjik uyanıyoruz şükür 👌🏼 Hayatımda düzen dağınık biraz skdkdk
Günaydın.. Keyifler bir cumartesi günü çalışan biri için nasıl olabilir.. Hem uykusuz hem sıcak hem kahve isteği hem insanlar.. 4 tarafımdan kusatilmisim.. :))
Günaydın sana da, ne enerjik bir giriş yapmışsın! Limon-maydanoz kürün sabaha iyi bir tazelik katmış gibi görünüyor, alkışlıyoruz o düzene dönmeyi 💚 Spor mu... Eh, başlamış kadar olduk 🤔 Hayat düzenin biraz karmaşık olsa da işte o kahkahan ve enerjin yetiyor! Gününü gün et, biz de sana ilham olacak enerjiyi buradan yolluyoruz 💫
Günaydın bebişş Güneş sana kurban olsun❤️🔥 4 de yatıp 5:45 de kalkınca şimdi böyle bi sıcak bastı uyuyorum galiba Sırf sahilin serinliğinde koşmak içindi Sevdikimiz için dağları deleriz ulen 🔪
5:45'de kalkmayacak kadar kafayı yemiş olmamak güzel bir şey benim adıma. O saatlerde uyudum ve 8 civarı kalktım, spora akşam gidilir icabında. Sen neler yaptın çimen içmek harici
Ah ah bi bilseeeen Karaciğeri mideyi bağırsakları temizliyor, vucuttan toksinleri atıyor cildin ışıl ışıl oluyor O yemek yiyince oluşan ağırlık da olmuyor atik oluyorsun Vucuttaki ağrılara da iyi geliyor
Penceremden görüyom millet çamaşırını bile asmış. Hayır yani sabah uyanıp akıllarına çamaşır mı geliyo bunların ya ama zaten siyahlar yazın güneşe asılırsa rengi kaçar bilmiyolar gruş niye bilmiyolar