Aile & Toplum Bugün keyifler nasıl? somurtukkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Mükemmel 🤩 Hala Uyanamadım 🥱 Bugün Hiç iyi değilim ☹️ Keşke pazartesi günleri tatil olsa 😫 Eh işte iyi sayılır 🙃 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bugün keyifler nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,3b cevap paylaştı. Günaydın bugün keyfim Mükemmel 🤩 ama hala uyanamadım birde pazartesi sendromu gibi bir şey var 1 2 Yorumla somurtukkkk +1 yıl Günaydın, keyifler iyiyse süper bir gün olacaktır :) u Barış_LonelyForever +1 yıl Senin de süper geçsin 😊
Kompela34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 444 cevap paylaştı. Pazartesi günlerini klasik olacak ama sevmiyorum. Bu günde hiçbir şey olmasa bile yine de bir şeyler oluyor bana. Bilemiyorum. 1 1 Yorumla somurtukkkk +1 yıl 😀😀😀 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Günaydın ben iyiyim ama işe geldiğim yerde insanların keyfi yok bugün tersinden uyanmış gibiler umarım böyle sürmez 😃 1 3 Yorumla somurtukkkk +1 yıl Pazartesi sendromundan olsa gerek :)) Maşallah enerjiniz iyiyse ne mutlu size Yorumla Hellboy29 +1 yıl Belki de öyledir ☺️ hepimize bulaşsın inşallah Yorumla somurtukkkk +1 yıl Amin 😇 Yorumla
54srp Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bugün iyi değilim. Can sıkıcı bir haber aldım.. 1 4 Yorumla somurtukkkk +1 yıl Aa ne oldu ki Yorumla 54srp +1 yıl Babam ameliyata girmiş. Son anda haber ettiler. Çok şükür şu an durumu gayet iyi. Yorumla somurtukkkk +1 yıl İyi olmasına sevindim 🧡 Yorumla 54srp +1 yıl 🙂🖤 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Gece mesaisinden çıktım yatağa yeni uzandım şıklarda yok bu seçenek 🤭 1 2 Yorumla somurtukkkk +1 yıl Pardon onu düşünemedim 😂 Yorumla evindelisi_01 +1 yıl Sorun değil Günaydın 🤭 Yorumla
ElXTurco Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Kötüde olsa, mükemmel diyelim, güzel geçsin günümüz. 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Iyi güzel bir başlangıç yaptık haftaya da günede 1 1 Yorumla somurtukkkk +1 yıl Ne mutlu size 🌸 Yorumla
Gizem94111 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Günaydın hâlâ uykum var dün gece geç yattım şimdi de uyuyamıyorum 0 2 Yorumla somurtukkkk +1 yıl Papatya çayı için rahatlatır :) Yorumla Seximete31 +1 yıl Ah gizem ah 😉 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı. Keyfim iyi sayılır 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et Master Yaş: 45 , eic 89% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İyi değil... 1 1 Yorumla somurtukkkk +1 yıl Neden 😟 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 21,8b cevap paylaştı. Fena sayılmaz :) 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bugün hiç iyi degilim 0 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 789 cevap paylaştı. Mükemmel degil ama iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kime somurttun kankam 0 2 Yorumla somurtukkkk +1 yıl Somurtarak yaşıyorum kanka 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl biraz da ben somurayım mı :D Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eh işte normal 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Rezalet 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. eh iştelik bir gün 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kötü 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. senınkı 0 0 Yorumla
Seximete31 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Senin nasıl 0 3 Yorumla somurtukkkk +1 yıl Eh işte Yorumla Seximete31 +1 yıl Gerçi baksana nick bile somurtuk. Bence çok daha iyi ol. bu havalar çok coşturuyor beni Yorumla somurtukkkk +1 yıl Sonbahar mevsimi benim en sevdiğim mevsim. Hayatında hersey yolunda gitmesi de bazen sıkıyor heyecan arıyor insan :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Günaydın bugün keyfim Mükemmel 🤩 ama hala uyanamadım birde pazartesi sendromu gibi bir şey var
Günaydın, keyifler iyiyse süper bir gün olacaktır :)
Senin de süper geçsin 😊
Pazartesi günlerini klasik olacak ama sevmiyorum. Bu günde hiçbir şey olmasa bile yine de bir şeyler oluyor bana. Bilemiyorum.
😀😀😀
Günaydın ben iyiyim ama işe geldiğim yerde insanların keyfi yok bugün tersinden uyanmış gibiler umarım böyle sürmez 😃
Pazartesi sendromundan olsa gerek :)) Maşallah enerjiniz iyiyse ne mutlu size
Belki de öyledir ☺️ hepimize bulaşsın inşallah
Amin 😇
Bugün iyi değilim. Can sıkıcı bir haber aldım..
Aa ne oldu ki
Babam ameliyata girmiş. Son anda haber ettiler. Çok şükür şu an durumu gayet iyi.
İyi olmasına sevindim 🧡
🙂🖤
Gece mesaisinden çıktım yatağa yeni uzandım şıklarda yok bu seçenek 🤭
Pardon onu düşünemedim 😂
Sorun değil Günaydın 🤭
Kötüde olsa, mükemmel diyelim, güzel geçsin günümüz.
Iyi güzel bir başlangıç yaptık haftaya da günede
Ne mutlu size 🌸
Günaydın hâlâ uykum var dün gece geç yattım şimdi de uyuyamıyorum
Papatya çayı için rahatlatır :)
Ah gizem ah 😉
İyilik güzellik ☺️✌🏼
Keyfim yerinde
Keyfim iyi sayılır
Keşke pazartesi günleri tatil olsa
Keşke pazartesi günleri tatil olsa
İyi değil...
Neden 😟
Mükemmel
🤩🤩
Günaydın daha gark edecek duruma gelemedik
Fena sayılmaz :)
Bugün hiç iyi degilim
Biz iyiz sen nasilsin somu
Mükemmel degil ama iyi
hava güneşli izindeyim oh mis
kime somurttun kankam
Somurtarak yaşıyorum kanka 😒
biraz da ben somurayım mı :D
Uyanamadım.
Mükemmel 😄
Eh işte sayılır 🙃
Baba yorgun
İdare eder
Eh işte normal
İyiyim çok şükür.
Rezalet
eh iştelik bir gün
Çok mutsuzum
Çok şükür iyiyim
tat tuz yok topukluk var
İyi gibi
#Mirliva
Yoğun bir gün
Kötü
Kararsızım
Dün geç yattım
senınkı
Ehhh
Somurtukk
miiikemmelll
Eh işte
Senin nasıl
Eh işte
Gerçi baksana nick bile somurtuk. Bence çok daha iyi ol. bu havalar çok coşturuyor beni
Sonbahar mevsimi benim en sevdiğim mevsim. Hayatında hersey yolunda gitmesi de bazen sıkıyor heyecan arıyor insan :)
İdare eder
Mükemmel diyelim