Diğer Nasılsınız gününüz nasıl geçti keyfiniz nasıl bakalım? bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Nasılsınız.. gününüz nasıl geçti… keyfiniz nasıl bakalım? Nasılsınız gününüz nasıl geçti keyfiniz nasıl bakalım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. sıkıcı geçiyor şimdilik 1 0 Yorumla
MelisaWest Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl napim yaa Can foster a bakıyorum öyle ( günümde çok iyi çok güzel geçti) senin nasıldı 🫶🎀 1 1 Yorumla bucali-caglar 1 yıl Akşama kadar yattım Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 769 cevap paylaştı. Dışarı çıktım yürüyüş yaptım her şeye rağmen güzel kardeşim. Senin nasıl geçti? 1 2 Yorumla bucali-caglar 1 yıl Evde yattım akşama kadar nasıl oldun peki abla Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Migren ağrım geçti kardeşim şu an iyiyim çok şükür hava da aldım iyi geldi. Sen de iyi yapmışsın Yorumla
LYCANvsWAMPIRE Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Her zamanki gibi rezalet extra bir şey olmadı klasik rezalet kötü berbat hayat 1 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl İyiyiz şükür, iyi akşamlar 🌸 1 1 Yorumla bucali-caglar 1 yıl İyi akşamlar Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% 1 yıl Günüm kötü geçti, mantığımla savaş içindeyim. 1 2 Yorumla bucali-caglar 1 yıl Sonuç ne oldu Yorumla Coraline-0 1 yıl Mantık kazandı😀 Yorumla
Yapbirkahveiçelim Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 491 cevap paylaştı. İyiyim teşekkürler Güzel geçti 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. yorucu ve sıkıcı bir gündü 1 0 Yorumla
Umutkarca Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 76% 1 yıl Ağlamaklı geçtı 1 4 Yorumla bucali-caglar 1 yıl Neden ağladınız Yorumla Umutkarca 1 yıl Ailemle ilgili annem iyi değildi Yorumla bucali-caglar 1 yıl Geçmiş olsun kardeşim Yorumla Umutkarca 1 yıl Teşekkür ederim 💗 Yorumla
winteryawa Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. İyiydi normal geçti 1 2 Yorumla bucali-caglar 1 yıl Allah daha iyi etsin kardeşim Yorumla winteryawa 1 yıl Sagol teşekkür ederim iyi akşamlar Yorumla
Artemissss_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl normal 0 1 Yorumla bucali-caglar 1 yıl Allah daha iyi etsin kardeşim Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Diğer konusunda 976 cevap paylaştı. Eh işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
sıkıcı geçiyor şimdilik
napim yaa Can foster a bakıyorum öyle ( günümde çok iyi çok güzel geçti) senin nasıldı 🫶🎀
Akşama kadar yattım
Dışarı çıktım yürüyüş yaptım her şeye rağmen güzel kardeşim. Senin nasıl geçti?
Evde yattım akşama kadar nasıl oldun peki abla
Migren ağrım geçti kardeşim şu an iyiyim çok şükür hava da aldım iyi geldi. Sen de iyi yapmışsın
Her zamanki gibi rezalet extra bir şey olmadı klasik rezalet kötü berbat hayat
İyiyiz şükür, iyi akşamlar 🌸
İyi akşamlar
Günüm kötü geçti, mantığımla savaş içindeyim.
Sonuç ne oldu
Mantık kazandı😀
İyiyim teşekkürler
Güzel geçti
yorucu ve sıkıcı bir gündü
Güzel bir gündü mutluydum çok şükür
Ağlamaklı geçtı
Neden ağladınız
Ailemle ilgili annem iyi değildi
Geçmiş olsun kardeşim
Teşekkür ederim 💗
İyiydi normal geçti