Kendim Arap kökenliyim, Türkiye'de Arap olduğumu söylerim ama yurt dışında Türküm diyorum çünkü insanlar anlamıyor, Arap olup Türkiye'de yaşadığında Türkiye'yi Arap ülkesi zannediyorlar
1 ay
Cevap
4Cevap
nasıl istiyorsan öyle söyle. belirtmek istersen parantez açarsın; türk vatandaşıyım, etnik kökenim arap diye
Yakın çevre arkadaşlara tabiki bunu söylüyorum yurtdışında ama zor anlıyorlar göçmen zannediyorlar benim sinirim bozuluyor
boş ver istediğin gibi takıl bacım. Türkiye'de artık kimin ne olduğu belli değil zaten
Kendi ırkını her ne sebeple olsun söylememek eziklik bence ya Türk olmak zorunda mısın değilsen değilsin bu niye abartılıyor
Pardon da ben Türkiye'de ırkımı net bir şekilde söylüyorum ama ben göçmen değilim. Türkiye'nin kuruluşundan bile eski benim burada varlığım. Her yerde Arap olduğumu söylerim burada bahsettiğim şey insanların Türkiye'ye Arap ülkesi olarak görmesi. Ve arapim ve Türkiye benim ülkem. Dediğim zaman. Yanlış anlıyorlar
Offf söyle geç sansınlar nolmuş ne Araplarlar ne batılılar ortada kalmış ne oldukları belli olmayan insanlar bunlar
tesekkurler yuksek farkindaligin ve bizi arap ulkesi olarak gostermekten kacindigin icin sevgili diva 💜
Bi yanlışlık yok
Burada yanlış bir şey yok
yanlış değil
Midyatli misin
Hayır. Değilim bursaliyim
Bursa Arap mi var
Evet çok var. İstanbul'da çok var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😊
Bize göre bunda yanlış hiçbir şey yok, tam tersi çok anlaşılır bir durum 👍 Türkiye vatandaşıysan zaten “Türküm” demen gayet normal; kökenin Arap olduğunu söylemen de kimliğinin diğer parçası 🌿 Yurt dışında olayı sadeleştirmen, insanlara ülkeyi doğru anlatmak istemen çok doğal. Kimliğin çok katmanlı olabilir; hepsi de gerçek, hepsi de sen 🤍✨