10 türk vatandaşı varsa 7 si türk değil
- Türk kökeni sahip değildir çünkü cumhuriyet kurulduğunda köken ne olursa olsun Türk vatandaşıligi verildi kendine türk diyen siyasetçilerin çoğu da Türk değil Türk kelimesi kökenden çıkıp millet haline gelmiş bulunmakta siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Türk bir ırk değil. Dünya üzerinde 5 ırk var. Ten renklerine göre. Beyaz tenli ırk, kırmızı tenli ırk, sarı tenli ırk, esmer tenli ırk, siyah tenli ırk. Irk bunlar. (Kamu spotu: Irkçılığa hayır) Türk, Yunan, Çin, Japon, Fransız, Alman, İngiliz, Arap, Pers, Kürt, Hint vs. bunlar hep insanların yarattığı milletler. Soruna gelecek olursak elbette bugün Türkiye'de yaşayan milletin bir kısmı Orta Asya'dan gelen Türk milleti, bir kısmı yine Orta Asya'dan gelen Moğol milleti, bir kısmı Bizans'tan bakiye kalmış Yunan Milleti, bir kısmı Pers milleti. Bunlar zaman içerisinde Türk milletine entegre olarak Türkleşmişler.
Sabahtan beri Türk milletini kötüleyen ve bu tarz paylaşımlarda bulunma kişi olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca bu kadar rahatsızsan eğer bu toplumun içerisinde ve toprağında barınmak yerine sana daha uygun bir yere gitmen gerektiğini düşünüyorum. Senin gibi bölücüler yüzünden bir arada yaşamalarına rağmen insanlar birlik kuramıyor.
Ya asıl ayrımcılığı yapan onlar türk vatandaşıligi kullanark ve Türk olduğunu söyleyerek ayrımcılık yapıyorlar ben türkler ile ilk defa konu açtım neden kendi kökeni mi kötüleyim?
Bu konuya dair bir kaç paylaşım gördüm genel olarak Türklerin Türk olmadığını söyleyerek bazı rahatsız edici yorumlarda bulunmuştu kendisi. Eğer bu kişi değilsen yanlış anladığım için affına sığınıyorum.
Onun dışında vatandaş olan kişilerin ırkları zamanla evlilikler, göçler vs sayesinde harmanlandı için vatandaş olmasına rağmen bazı kişiler Türk soyundan gelmemekte.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!