Ne kullanmalıyım duş jelleri zararlı biliyoruz katı sabun da kurutuyor iyi bir şey olsun pahalı olsa da alacağım yeter ki zararsız bir ürün olsun lütfen
1 ay
Ne kullanmalıyım duş jelleri zararlı biliyoruz katı sabun da kurutuyor iyi bir şey olsun pahalı olsa da alacağım yeter ki zararsız bir ürün olsun lütfen
Cevap
4Cevap
Duş zaten eğer çok önemli bir durum yoksa hergün alınmalı. Eskiden yeşil sabunlar vardı 1 senedir tekrar ondan kullanıyorum harika bir şey
Bulkr duş jeli kullan
Ne o ne
Bakayım bi neymiş bakıp gelcem inş düzgün bisidur
Bu ne he bu ne erkeklere gore bisey bu
Sus cevao verme
Dis ambalajı hic hoşuma gitmedi asla almam o ne öyle
Hayir ben begenmedim madem unisex düzgün bisi yapsalardı belki alırdım rengi de berbat zaten simsiyah napcam ben dambıl mıdır necidir ne haltsa baska şekil mi kalmadi
Vah vah hemen almaliyim yeni çıkanları sabirsizlikla bekliyorum bikac koli almam lazim
Teşekkürler evet komigim
Her gün alman yeterli olacaktır
1 defa
Sabun konusu peki
2-3 günde bir al işte
Haftada3
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Genelde 1 günde bir duş almak iyi; çok terlemiyorsan 2 günde bire de düşebilir, her gün şart değil 🙂 Vücudun için sülfatsız, parfümsüz, mümkünse zeytinyağlı ya da gliserinli sabunlar daha nazik oluyor 🧼 Özellikle kuruyorsan duş sonrası mutlaka nemlendirici krem veya yağ kullan, asıl koruyucu kısım orası 💧✨