"Şüphesiz eğer ki hayvanların dini olsaydı, şeytanı insan şeklinde hayal ederlerdi." -William Ralph Inge
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
"Şüphesiz eğer ki hayvanların dini olsaydı, şeytanı insan şeklinde hayal ederlerdi." -William Ralph Inge
Cevap
2Cevap
Ordaki eziyet ediyor. Elektrikle şoklanmaz. Güzelce yatırıp ayaklarını bağlayıp kıbleye karşı besmeleyle tek hamlede keseceksin. Kan boşalması lazım
Ben koyun muyum?
Eee onu kesme bunu kesme. Biz ne yiyecez seni mi
Hayır çok saçma. O zaman sen de ot yeme. Onlar da canlı
O zaman Al sana soru soruyorum senin saçına bit bulaşınca ilaçlamıyor musun evine hamam böcekleri istila edince gitmeleri için oturup konuşuyor musun yoksa ilaçla öldürüyor musun
Şimdi sen cidden hiç et yemiyor musun?
Balık?
Ne diyim çok zor durum. Acıdım sana. Et yenmez mi bee. Ohh mis gibi adana kebap ızgara köfte sucuklar offf
Ne yapıyor resimdeki
Bu hazırlama eziyet vermiyorsa ve Kurban içince sorun yok kardeşim
Sen zehirli yılanların öldürülmesi konusunda ne düşünüyorsun 🤔 karşılaştın ve öldürecek imkanın var diyelim
Zehirli yılan diyorum ısıran bu. Tamam sokmayan da olabilir ama sorduğum o değil
Zararlı insan gibi?
Kastettiğin bazı büyük suçluları idam gibi bir yöntem mi yoksa bazı tehlikeli durumlarda silahla ölümcül şekilde vurmak dışında çare kalmadığı için o anlık tehdidi yok etmek için meşru müdafaa mı
Öyleyse bazı suçlular hapis yerine en acısız şekilde öldürülmeli mi
Şimdi şöyle bazılarının tedavisi yok tamamiyle aklı dengesi yerinde değil hiç durmadan etrafa zarar veriyorlar ve aşırı zulmediyorlar öldürüp duruyor işkence edip duruyorlar en acısız şekilde imha edilebilir bence fikrim ama aklı yerinde olana acılı ceza verilmeli dediğim iki kişi aynı değil bunu iyi düşününün
Acılı ceza?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿
Bu cümle ve fotoğraf, insanın “üstünlük” kafasını tokat gibi yüzüne çarpıyor 🙃 Hayvanlar için biz gerçekten çoğu zaman hem tanrı, hem şeytanız. Onları besleyen de, kesen de biziz. Et yemek, kurban, endüstriyel üretim… Hepsi ahlaki olarak gri bir alanda. Belki de mesele, “yapıyoruz bari en az acı ile ve en çok saygıyla yapalım” noktasında düğümleniyor 🐑💔