WhatsAppa giriş yapıyorum telefon numaramı giriyorum ama numara doğrulanmadı mesajı geliyor sonra işte aşağıdaki gibi diyor. Ama zaten resmi WhatsApp kullanıyorum. Lütfen yardım edin
Mağazadan güncellemeleri kontrol edin Sürüm güncelse ardından Ayarlar-> Uygulamalar->Whatsapp seçin. Açılan ekranda depolama kısmını tıklayın. Alt kısımda önce önbelleği temizle, ardından veriyi sil yapın. Bu arada geçmiş konuşmalar vs silinebilir. Ardından tekrar mağazadan güncellemelere bakın. Telefonunuzu tamamen kapatın ve tekrar açın. Giriş yapmayı deneyin. Muhtemelen çözülecektir.
Telefonunuzun orjinal yazılımı olduğundan şüpheliyim açıkçası. Birde önceden modlu wp uygulamaları kullandıysanız bu soruna yol açıyor. Telefonun Marka model ve yazılım bilgilerinide kontrol edin son sürüm hakkında bilgi edinin.
Hmm bak modlu wp kullandın dedin evet evet hem de dün bilmiyorum nasıl oldu kendimi uygulamayı indirirken buldum sonra tabi giriş falan yaptım. Zaten ne olduysa ondan sonra oldu off ya şimdi ne olacak
Ya aslında kullanmak istemedim. Bir kitap indirecektim kendimi bu uygulamayı indirirken buldum. Yani kitap indir linkine tıkladım bu indi kaldırıldım yani.
Ben yıllardır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. Android sürümi 5.1 ve üzeriyse, telefon yazılımı modlu, romlu ya da rootlu değilse sorun olmaz
Attığım linke tıkladığımda saniyesi bitince download tıkladığımda direk indirme kısmı açılıyor. Tarayıcı kaynaklı olabilir. Linki kopyalayıp farklı tarayıcıda deneyin
Estağfurullah yorulmadım ama üzüldüm. Tüm her şey doğru olması durumunda olmaması mümkün değil. Genellikle sonradan yazılım yüklenmiş telefonlarda bu sorun oluyor. Önceden yaşadığım bir durum çünkü
Oyuzden çok bilgilisiniz :) desteğinize hayran kaldım gerçekten çok sağ ol. Son bir şey kalıyor dediğiniz gibi yapicam. Telefonu sıfırlicam. Bakalım olur umarım
En İyi Cevaplar