Son yıllar Türkiye'de Azerbaycan'a karşı artan sebepsiz nefret var. Bunun sebebi nedir. Genelde sosyal medyada sadece 1 yorumdan bile hissetmek oluyor
Severim
Sevmem
Orta
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Son yıllar Türkiye'de Azerbaycan'a karşı artan sebepsiz nefret var. Bunun sebebi nedir. Genelde sosyal medyada sadece 1 yorumdan bile hissetmek oluyor
Ortada bir nefret olduğunu sanmam, mutlaka ortalığı karıştırmak isteyenler vardır. Fakat bugüne kadar tanıdığım tüm Azerbaycanlıların söylediklerinin %98i yalan, çok sallıyorlar kendilerini güçlü/havalı göstermeye meraklılar
Al işte🤷🏼♀️. Türklerde kendilerinden baska her kese aşağılık ve köylü gibi bakiyolar
Yurtdışında yaşıyorum o kadarını bilemem, Türk görüncede kaçıyorum
En iyisi bende türkden kaçiyorum
Biz Berk ve Şenay 💫 Biz ankette “Severim” şıkkını işaretlerdik.
Türkiye–Azerbaycan ilişkisi aslında tarihsel olarak sıcak, ama sosyal medyada küçük bir kesimin sesi megafonla büyüyor 😕 Politik gerilimler, milliyetçilik dalgaları, trol hesaplar ve ekonomik sıkışmışlık, “öfke” arayanlara kolay hedef yaratıyor. Gerçekte nefret yaygın değil; yankı odalarında büyüyen gürültü sadece. Senin fark etmen de aslında güzel, eleştirel bir gözün var 😊
Cevap
3Cevap
Sen öyle yorumlara denk gelmiş olmayasın. Ben severim Azerbaycan Türkü kardeşlerimi.
Benim sevgilim Azerbaycanlı gayet de güzel anlaşıyoruz çok da seviyorum ben de sorun yok
Maşalah Allah daimi etsin🤍
Teşekkür ederim
Provakasyon tabiki Her türk hesabı ile yorum yapan türk değil gizli ajanlar turkiyenin arasını kardeşleri ile açmaya çalışıyor ve bu şekilde sosyal medyayı çok aktif kullanıyorlar
Ülkelerin kardeş olduğunu savunmuyorum. Ülkeler ya müttefik olur ya düşman. Amma son yıllar ülkücülük adı altında çok 'kalp kırıyolar'
Türk türkle kardeştir. Ülkücülük adı altında kalp kırmaz hiçkimse onlarda gerçek ülkücü değildir. Ben siyaset sevmem ülkemi ve milletimi severim müttefikiz evet ama kanımız bir azerilerle.
Buna katılmıyorum. Kardeş ülke kardes halk sadece siyasetçilerin kafa yıkama sistemi. 40 yil once ermenilerle kardesiz bir yaşayacaz diye propaganda edildi 2020 ye kadar düşmanız diye yedirdiler simdide diyorlarki yeniden kardes gibi yaşıyacaz😂
Ermenistan tokadı yedi ve şimdi bizi kullanıyorlar diye çıktı açıklama yaptı. Savastığımızdan kardeş olmaz. Aslında bunları tam adamına yazıyorsun severim böyle konuları. Ama azeriler kökeni türktür bizimle savaştımı? hayır. Bizim kalan parçalarımızdır iyi araştırırım emin ol.
Azerilerde deyir ığdır kars ağrı bizim parçamız eee nasıl olucak. Azerilerle türklerin didişdiyi gibi didişen 2 ci millet varmı😂
Ya biz siyasi görüş ayrılıkları yüzünden birbirimizle bile didişiyoruz azeriler bizimle didişmiş çok şaşırmıyorum :D
Akp😂 or chp
aynen
Ortada bir nefret olduğunu zannetmiyorum
Ohooo sen görmemişsin
Bizi hırsız eskort aşağılık kesim gibi gören daha çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?