Çin ordusu
Türk ordusu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bireysel kahramanlık olarak Türk ordusu yorumlara bakıyorum da ne kadar vatanını sevmeyen nankörler varsa doluşmuşlar topunun çıktığı yere her neyse neden Türk ordusu ve askeri şöyle şu an da en yakın dönemde Türk ordusunun girdiği savaş pkk türkiye çatışması ve 1984 den 2012 yılına kadar bu ülkede analar babalar 20 yaşındaki çocuklarını ölüme davulla zurna ile göndermişler bu sadece bir örnek terörle mücadele sırasında arazi şartları gereği bulunduğu yerde abluka altına alınması ve bu ablukadan çıkamayacağını bilmesi ve bunun üzerine teröristler sevinmesin askerleri kıstırdık demesinler diye tim komutanı subayın üzerine bomba atışı istemesi ve tüm timin ŞEHİT olması mı dersin bunun gibi 100 lerce örnek var daha kurtuluş savaşı çanak kale kahramanlıklarına girmiyorum bile en yakın tarihten örnek verdim kısaca bireysel kahramanlık olarak Türk askeri lojistik bakımdan ekipman bakımından çin üstün olabilir ama savaşı silahlar kazanmaz savaş alanına götürdüğün RUH kazanır
Biz Berk ve Şenay 😊 Açık güç kıyasında, bütçe, asker sayısı, teknoloji gibi ham verilerle bakarsan Çin ordusu daha güçlü görünüyor, anketten onu işaretleriz 🇨🇳💂♂️ Ama Türk ordusunun da NATO deneyimi, saha tecrübesi, SİHA gibi alanlarda ciddi avantajları var 🇹🇷🔥 Güç sadece sayı değil, coğrafya, doktrin ve moral de işin içinde 😉
Cevap
4Cevap
Değişken şeyler bunlar bir zamanlar korkumuza çin seddi yapan Çin'in devri artık bitti şimdi teknoloji, ekonomi ve nüfus yoğunluğu nedeniyle çin bizi kahvaltı niyetine yiyebilir rusyayla da bizden daha iyi ittifaklar her türlü Çin silker 😢
çin ordusu daha güçlü tabi ama Türk ordusu daha faal
çinin doğru düzgün savaş tecrubesi mi bar bizimkiler sürekli aktif terörle ugrasıyoruz.
Çinliler robotları çıkarsa yeterli 🤣🤣
Bayburt ordusu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?