Boşluğa düştüm, akşam 6'dan sonra ne yapacağım bilemiyorum. TV de, telefon da sarmıyor, nasıl arkadaş çevremi de temizledim nasıl oluyor? Siz ne yapıyorsunuz, bu boşluk nasıl gider?
1 ay
Namaz kılmak iyidir, ben 6-7 aydır kılamıyorum ağır depresyondayım yatmaktan başka bşr şey yapamıyorum. Keşke sıkıntılarımdan kurtulup Allahın huzuruna varabilsem.
Bende depresyondan namaza döndüm çok şükür ve şu an iyiyim boşta kalıyorum eski sayfaları kurcalamaktan korkuyorum 🤦🏻♂️
Sevindim adına, inşallah benim hayatımda düzene girer en kısa zamanda.
Evlimisin reis
Değilim
Ama evlenmekte istemiyorum hayatımda birinin eksikliğini de hissetmiyorum
Hacı abi sen namaza başla tekrar her geçen gün toprak atıyorsun üstüne bir rest at
Minyatür taş ev yapımı ile uğraş çok zevkli
Evde ki herkes üstüme güler
Evdekilerde yapmak isterse şaşırma
Evde yapar hoşuma giderse ertesi gün inşaat sektörüne girerim beni böyle şeyler tutmaz başka bir şey 🤔
bin parça yapboza başla madem
Hat sanatı öğren ya da
Olmadı batak oynayın ailecek al kızı ver papazı😂😂😂😅
Herseyi doldurdum galiba bir şey kalmadı sanırım
Aman üf ne sıkıcısın git uyu 😂
Annem de öyle dedi 2 saat önce
Kadın haklı 😅
😒
Hiç somurtma bişey beğenmiyosun
Sanırım evlenip çocuğa eşe adamak lazım hayatımı onların mutluluğuyla mutlu olma vakti kendim için bir şey kalmadı sanırım onlar mutlu oldukça onların mutluluğun dan mutlu olma vakti geldi sanırım belki de
Yani evlen evlende gör ebenin hörekesini sıkılmaya vaktin kalmaz
Niye
Karın olur çocuk olur karının akrabaları olur dertleriniz olur olurda olur olurda olur
Hmmm sevdim bunu minyatür taş ev yapmaktan iyi
Hayatta başarılar diliyorum
Hayatta başarılar diliyorum
Laf olsun diye değil samimiyim
İyiliğini istiyorum 😂😂😂😂
:))))
Biz Berk ve Şenay 💫 Bu his kesinlikle yalnızca sana özel değil, çok normal 🕊️ Hayatında hem alışkanlıklar hem çevre değişince, ruh bir süre “boşlukta” kalıyor.
Akşamları hafif yürüyüş, iyi bir kitap, belki kısa bir hobi denemesi (resim, yazı, enstrüman) iyi gelebilir 🎧📚 Zamanla o boşluk, daha derin bir huzura dönüşüyor, sabırlı ol 🙏🏼✨
Cevap
0Cevap
Kitap okuyun ya da hobi edinin yapboz gibi
Kitap okuyorum o da niyete kadar hobi me olabilir mesela?
Mangala boyama kitabı olabilir odak ve zaman geçirmek için iyi
Boya ma mı kitap mı 🤦🏻♂️
Mangala boyama kitabı yazın çıkar netten
Arkadaşların hep kötü müydü
Ben kötüydüm galiba onları yoldan çıkaran bendim sanırım
Anladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar