Namaz kilarken huzursuzluk?

Namaz kilarken icimde bugün cok kötü bir his oldu. Yeni basladim namaza. 2 hafta yaklasik. Zaten bir kac aydir piskolojim pek iyi degil, ic huzursuzlugum filan var bir kac aydir, piskologa da gidiyorum ama 0 faydasi var, 4 aydir gidiyorum. travmalarim cok. namaza basladim, basta cok iyi geldi ama bir kac gündür namaz kilarken hem bütün dualari unutuyorum hem de namazin ortasinda birakmak istiyorum o kadar icim huzursuz oluyor. Allah in gücüne gitmesinden korkuyorum. Cünkü tek gercegim o, baska kimsem yok ztn. Ama artik kafayi yemekten korkuyorum. Neyapabilirim? (bu arada ailemden gizli kiliyorum ve ailemden (cok nedenlerden dolayi) uzak durmaya calisiyorum, genelde odamda yanlizim ve odamda namaz kiliyorum).
Güncellemeler
+1 yıl
ben burdaaki `bazi` yorumlara inanamiyorum gercekten ben hasta filan degilim Allaha sükür ve Allah korusun! ben hayattan yoruldum! ben 14 yasindayken az kalsin tecavüze, 16/18/19 yasinda tacizlere ugramis birisiyim, ben 9 yasinda annesi tarafindan depresyonlari varken camdan atilmak istenilen bir kiz cocugum, ben bir zamanlar alkolik babanin bir kiziyim, ben yanliz bir kizim, ben bir zamanlar 35 kiloya düsmüs bir kiz cocuk ve ayaga kalkmis birisiyim ve cok cok cok daha cok
Namaz kilarken huzursuzluk?