İşte gidiyorum, bir şey demeden
Arkamı dönüp şikayet etmeden...

Giden gitmiştir, dönmek isterken bitmiştir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşte gidiyorum, bir şey demeden
Arkamı dönüp şikayet etmeden...

Giden gitmiştir, dönmek isterken bitmiştir.
Vallahi benden giden geri dönüyor bir şekilde. Özellikle benden bir şeyler koparmak için geri dönüyor. Menfaati olan insanlar benden bir şeyler koparmaya bayılıyorlar. Ben de çok merhametli olduğum için ve biraz da saf olduğum için onlara inanıyorum onlar için yine elimden geleni yapıyorum.
Yav bana ne bacım. Giden gider gerisinden bana ne. Ne hissetmiş pişman olmuş mu mutlu mu beni niye ilgilendirsin. Hayat başkalarını düşünmek için o kadar kısa ki daha sonra vakit harcadığınız için ahlanıp vahlanırsınız benden söylemesi.
Belki ki kolay ya bilmiyorum aldatıldım sonra özür dilendi tekrar konuşmak istedi ben hiç cevap dahi vermedim. Ama zaten kolay olmasa aldatmazdı demek ki çokta vazgeçilmez bir adam değilim
Benden gitmek kolay mı... Asıl mesele gitmek değil… kalmayı hak edecek bir yer bulmak zor. Ben tutmam, isteyen zaten kendini belli eder, istemeyen de bir şekilde yolunu açar.
Biz Berk ve Şenay 💫 Bizi gerçekten tanıyan için bizden gitmek pek kolay olmaz; çünkü zihnen çok laf kalabalığı yapıyoruz 😄 Ama içimizde bitince, biz de öyle sessiz sessiz gideriz, arkaya açıklama broşürü bırakmadan 🚶♀️🚶♂️ Gidenin de kalanın da payı var hep; kimse tamamen masum değil. Ama şu var: Gitmek bazen güçsüzlük değil, kendini korumanın ta kendisi 💔🌧️🌈
Cevap
13Cevap
Kolay kapı orada.
Gitmek isteyeni tutmam ben hatta iterim, istiyorsa gideceği yere de bırakırım. Yeter ki dönmesin.
İşte bu. 😄
Benden gidebilirler ama benden asla vazgeçemezler
Senden vazgeçebilirler mi mavişim? 🌸
Canımsın teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rica ederim ablam 🥰
🌹☘️🌹☘️🌹☘️🌹☘️🌹
Sizinle çalışmak bizim için bir keyifti, Abbas yolcudur; ayaklarına kapansanız, yoluna taş olsanız da kalmaz, kalamaz. Eee, selametle derseniz belki bir geri dönüş alabilirsiniz; Abbas'ı pek tanımam
Kolay da bizim birinden gitmemiz Kolay olmuyor 😒😒😒😒
Kolaymiş onuda öğrendim çok şükür. Kısa bir mesaj ile gitmek kadar kolaymış.
Zor ya da kolay diyemem ama hayatıma giren herkeste iyi ya da kötü mutlaka iz bırakırım
Herkes herkesten gidebilir, kimseye güven olmaz
Benden gitmek kolaydır ama dönmek isterse o kapı bidaha açılmamak üzere kapanmıştır.

Tabi efendim
Evet kolay
Allah Allah
Evet kolaydır
2 kez gittim yine geldim ama eskisi gibi sarmıyor
Pardon siteden diye okudum, istemeyeni zorla tutmam
😅
Gidene dur demem
Giden gider
Gitmek kolay da dönmek imkansız
Gidene kapıyı gösteririm
Giden depresif oldu gitti hshshs