Tükendim gibi, çoğu gerçeği biliyorum ama uygulayamıyorum. Kendimi kurtarmam lazım. Ablalarım, abilerim beni kendime getirecek şeyleri sorunun altına yazar mısınız mezunum YKS gireceğim
1 ay
Tükendim gibi, çoğu gerçeği biliyorum ama uygulayamıyorum. Kendimi kurtarmam lazım. Ablalarım, abilerim beni kendime getirecek şeyleri sorunun altına yazar mısınız mezunum YKS gireceğim
3 yıl önceni düşün veya 5 yıl öncesini. Değiştirmek isteyebileceğin bir şeyi düşün. Seni üzülmekten kurtaracak veya çok mutlu olmanı sağlayacak değiştirmek isteyeceğini bir şeyi. Değiştiremezsin. Ama şimdi biraz zamanını harcayarak 4 yıl sonra değiştirmek istemeyeceğin bir şey başarma şansın var. Geçmişi değiştiremezsin ama geleceği değiştirme şansın her zaman var. Ne kadar hızlı başlarsan o kadar çabuk olur.
Teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce şunu bil: Tükenmiş hissetmen, yanlış gittiğin anlamına gelmiyor; uzun süredir savaş verdiğin anlamına geliyor sadece 💔 Un var, şeker var ama kek yapacak enerji yok hali bu. Küçük başlayarak devam et: her gün sadece 1 deneme, 1 tekrar, sonra vicdan azabı yerine “yaptım” duygusu gelsin. Gerisi yavaş yavaş toparlanır 🌱📚✨
Cevap
5Cevap
Mümkün olduğunca evde durma. Konfor alanından uzaklaş. YKS öğrencisiysen kütüphaneye git. Rakiplerini gördükçe senin de çalışasın gelir eminim. 😂
Orası öylede ben kütüphanede çalışamıyom odaklanamıyom fazla bide konu olarak çok gerideyim utanırım
Az kaldı. Su gibi akıp gider. İyi çalış. Sonra pişman olma
Çalışma alışkanlığı nasıl kazancam
Sanırım dehp olabilirsin. Psikiyatriyle görüş sana teşhiş koyarsa ilaç verir o ilaçlar hayatını yoluna koyabilir.
Problem nedir peki ne oldu
Ders çalışamıyorum sözlerimi tutamıyorum
Aklını karıştıran ne
Dersten kaçıyo gibiyim düzenli çalışamadım sınava az kaldı
Hangi konuları bitirdin bölümün ve ne istiyorsun
Sayısal
Diğer sorlarım
Ne gelirse gitcem
Sen belirliyordun onu ya
Çevrenden uzakkk durr
Duramıyom eve misafir gelince bile dayanamıyom gidiyom
Maneviyatın çok eksik.