Çar, 14 Eyl 18:17
Çirkin şey
Çar, 14 Eyl 18:18
Memnun oldum ben de elif
Çar, 14 Eyl 18:19
Erzurumlu musun?
Çar, 14 Eyl 19:48
Sana dedim kürt
Çar, 14 Eyl 18:17
Çirkin şey
Çar, 14 Eyl 18:18
Memnun oldum ben de elif
Çar, 14 Eyl 18:19
Erzurumlu musun?
Çar, 14 Eyl 19:48
Sana dedim kürt
Abi gerçekten üslupsuz ya acınası yani demeli ki ona hep öyle davranmışlar hiç sevgi göstermemişler o da kendini geliştirmek yerine ona yapılanı uyguluyor bence böyleleri ürememeli bile
Hayır durduk yere neden bir insana böyle bir şey yazarsın kglglhlhlg Erzurumlu olduğuma dair bir paylaşımım bile yok keza olsa nefret söylemi derim ama bu çok değişik bir şey
Cevap
6Cevap
adama laf sokuyorsun niye erzurumlu musun diye soruyor. tam bi idiot 😀😀
Olayı garip yapan da bu lglhllg
çirkin şey diyenlere laf sokanlar hep erzurumluysa demek ki 😀😀
Adam tipini görmediğini göre kendini tanıtmış ama kfşglglg
bunlar böyle paylaşılıp ifşa etmeye bile layık değiller. boş ver. daha zeki flörtler bulman dileğiyle 😀
Sen ne diyor sen kgljkgkg flört mü ettim durduk yere mesaj kutumda çirkin şey yazısını görünce kayıtsız kalamadım lglglglg Allah yazdıysa bozsun böylesini
ya adam düzgün bi tanışma bahanesi bulup zeki zeki konuşsa seni etkilese düşünürdün bi ama. 😀
Yok be 65 tane mesaj var 2 gündür mesaj kutumda açmaya bile tenezzül etmiyorum jfljlhlhkg
açma zaten boş ver. erkekleri o kadar aptal tanımanı istemem. sonra zekilerde yanıyor. herkesi genelleyip zekilere de şans vermiyorsunuz 😔
Bu doğru. d
gerçi zeki insan realde de bulur dimi o yüzden güvenmiyorsun. ya sapıktır ya da aptal. iki secenek var. ama bişeyi kaçırıyorsun. realde bulamayan zekiler de var. neden bulamıyorlar. çünkü çekingenler. çekingen olmanın da zekayla hiç bi alakası yok. kimisi dinen sakıncalı görür , kimisinin ağzı laf yapmaz , kimisi ilişkiye tamamen umudunu yitirmiştir.
Zeki birine aşığım ama işte ne ben açılıyorum ne o ellerimin arasından kayacak gibi geliyor
burdan kimseyle tanısmıyom
Ben de tanışmıyordum ama kendini tanıtmakta ısrarcı bir arkadaştı kflglgkg
msjlarım kapalı sende öyle yap engeli bass günde 438093845 tane abaza yazar açık olsa burdakilerle muhattap mı olunur
Kapalıydı canım sıkıldı bir açayım dedim lglglhkg
Kopyala yapıştır yaparsan tarih saati de çıkar
Anlamadım
Okudukça zekam eridi mk
Cidden garip.
Yaslar 12 mi
Karşı taraf olabilir
Bu bildiğin yürümeye çalismis ama emeklemis
Bence ters takla atarken boynunu kırmış lhlhlghg
Birini asagilayarak olta atmak nedir a... tam bi m a l ya.
Sen ne kurt misin
Haberim yoktu ama öyleymişim
Vay canına kurtce bilior sen
Bilmiyor ama e devletten soyuma bakmama gerek kalmadı kglgkhlh
Sen insan?
Yok ben penguenim 🐧
Hmm tahmin etmeliydim ipucu neden vermedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?