Esnemekten bıktım ya sürekli uykum mu geliyor anlamadım gitti
1 ay
Her gün 300 kere şunları oku esnemeden eser kalmaz içinden sessiz oku her gün en az 40 kere oku hiç olmazsa eüzübillahimineşşeytanirracim bismillah velhamdülillah allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten tuh-ri-cu-na biha min zu-lu-ma-til ve-him ve tuk-ri-mu-na bi-nuril fehim ve tek-şi-fu ma-ha-fi-ye ve üb-him amenna bil-la-hi vebi rusulih allahüm-mah-faz akli ve dini sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem sal-lal-la-hu ala seyyidina muhammedin salaten hüve eh-le-ha ve as-le-ha sal-lal-la-hu ala muhammed sal-lal-la-hu aleyhi ve sel-lem şeriat ken-zi hak mif-tah tarikat allahümme salli ala nuril envar ve sir-ril esrar ve tir-ya-kıl ağ-yar ve mif-ta-hı ba-bil yesar ve seyyidina muhammedi-nil muhtar ve ali-hil athar ve ashabihil ahyar adede ni-a-mil-la-hi ve if-da-lih eüzü-bil-la-his-se-mi-il-alim-i-mi-neş-şey-tan-ir-ra-cim allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidina muhammed ve barik ve sellim aleyhi ve aleyhim eüzü bil-la-hi minel hem-mi vel hüzni ve minel cübni vel buhli ve minel aczi vel kesel ve min galebetid-deyni ve kahrir rical allahümme salli ala seyyidina muhammedin ne-biy-yil üm-miy-yit ta-hi-ril mü-tah-hi-ri ve ala alihi ve sahbihi ve sellim amin bi-ca-hin ne-biy-yil muhtar in-de-ke ve ali-hil ahyar amine amin ya rab-bel alemin el-fu el-fi amin.
Biz Berk ve Şenay 🌿 Sürekli esnemek sadece uykuyla ilgili olmayabiliyor aslında 😊 Oksijen azlığı, sıkılma, stres, hatta telefona uzun süre bakmak bile tetikleyebiliyor 😴 Bizde de bazen özellikle kapalı, havasız ortamlarda çok oluyor. Eğer halsizlik, baş ağrısı falan da eklenirse bir kan tahlili baktırmak fena olmaz. Onun dışında cam aç, biraz yürü, iyi geliyor 💨✨
Cevap
6Cevap
Nazar olur böyle olduğunda
Elini yüzünü yıka bu gibi durumlarda
Şekeri bı ölçer misin ondan da olabilir
Aynı sorun bende de var uykum yok ama esniyorum
Nazardan
Çenen ağrıyor mu 😂
Kansekerin düsmüştür
Abla be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?