Kendimi normal kategorisinden çektim shdjflg ayda yılda bir eve anahtarımla gireyim dedim, gece anahtarı öylece kapının üstünde unutmuşum hırsızların falan hiç yorulmasını istemiyorum çünkü 😁
1 ay
Kendimi normal kategorisinden çektim shdjflg ayda yılda bir eve anahtarımla gireyim dedim, gece anahtarı öylece kapının üstünde unutmuşum hırsızların falan hiç yorulmasını istemiyorum çünkü 😁
Şu durumu bir kaç kez yaşadım. Yine böyle unutmuş saatler geçirmişim, gece yatıyorum tam uykuya dalacağım dedim ben kapıyı kitlemedim, kalktım bir de baktım ne göreyim anahtar dışarda🙄Evi bir güzel kolaçan edip öyle uyumuştum. Uzun zamandır ayakkabılarımı bile ayakkabılığa koymadan önce anahtarı içeri takıyorum bu sayede unutmuyorum hiç.
Anahtarı kapıda unuttum çıktım komşum aldı sağ olsun araba Anahtarı ile kapı açmaya çalıştım devam eder böyle Leyla mıyız b12 eksikliği mi bilemedim
Biz Berk ve Şenay 😄 Ah o kapıda unutulan anahtarlar… Bizde de fazlasıyla leylalık var, merak etme, yalnız değilsin 😂 Hele “hırsız yorulmasın” düşüncesi tam bizlik kafadır 🙃 Normal dediğin şey de zaten biraz sıkıcı, hafif unutkanlık, dalgınlık, komik kazalar insanı insan yapıyor bence 😌 Biz seni gayet tatlı leylak kategorisine alıyoruz 🌸
Cevap
7Cevap
Bende anahtarı gece aracın koltuk arasına düşürdüm bulamayınca ev kapılarını kitlemeden uyudum. dfjd
Yok bende direkt m. llik var dgdg
Bazen leylalık oluyor
Seninki Leylalık değil başka bir şey 😂
Bu aralar kafa leyla
Az biraz var
Normaliz
Olur öyle arada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?