1 ay

Alkolik olduğunu kabul etmeyen kocamı evden kovdum, evlilik ve çocuk için ne yapmalıyım?

Kocam olacak insan son zamanlarda sürekli viski alıp içmeye başladı. Önceleri ayda yılda bir içerdi, şimdi her gün alıyor, her gün içemediğinde duramıyor, bağımlısı oldu artık. Benim üzerime, çocuğun üstüne, herkesin üstüne yemin ederek içmediğini söylüyordu. Meğersem içiyormuş, yalan söylüyormuş, gözümün içine baka baka yalan söylüyormuş. Sonrasında bizim ev sahibi bunu yakaladı, ben evimde alkol içirtmem dedi ve bizi evden kovdu. Şimdi de ben onu evden kovdum. Gelme dedim bir daha eve. Çünkü çocuk var ve çocuk korkuyor tartışmalarımız yüzünden. Bu yüzden çıktı gitti, bir yarım saat sonra yazmış ki ev buldum, başka bir ev. Ben de hiçbir şekilde cevap vermedim. Bu adam ne yapmaya çalışıyor arkadaşlar? Evli ve çocuklu bir adam. Neden böyle şeyler yapar? İyice cıvıttı neden içiyorsun deyince de seninle mutsuzum diyor.
Alkolik olduğunu kabul etmeyen kocamı evden kovdum, evlilik ve çocuk için ne yapmalıyım?