Böyle kocayi boşamayip ne yapim?

Benim psikoloji kaynanam ve kocam yüzünden mahvoldu 3 yıllık evliyim 18 aylık kızım var. Kocamın işleri yolunda gitmediği için neredeyse hiç para kazanamıyor ben memurum kendisi esnaf eşim kazanamayinca evin bütün yükünü ben sırtlamış bulundum ev kira çocuğun kreş parası evin giderleri aklınıza ne geliyorsa bende. Kızıma kaynanam bakıyordu deniz evine tatile gidince kreşe verdim 2 ay olmayacak kaynanamdan bize ev alması için destek istedim yazlığı havuzlu lüks bir sitede 300m2 evi bunun disindada tarlaları var eşim dışında 3 kızı var durumları çok iyi hepsinin evi var ama kaynanam bahaneleri sığındığı için bu yaştan sonra ev taşımam gibi bende zorla guzellik olmaz dedim çok mücadele ettim çünkü ikna olmadı eşimle kavga ettiğim bir dönemde bana saygısızlık yaptığı için kaynanama küstüm konuşmuyorum. Eşimde bugün ablası şehir dışından geldiği için kizimi alip ailesin yanina yazlığa gitti sana sormuyorum annemle konuşmuyorsun diye gelmek istemezsin dedi evet dedim gelmem ama ben dışında bütün aile orada neyse asıl konu madem kaynana ev almıyor biz borçlanarak biz alalım dedik biraz birikimimiz var bankadan da konut kredisi çeker ev alırız dedik ama ben hep takibe düştüğüm için bana vermezlerse annen çeksin dedim eşime o da sorarım muhtemelen kabul eder dedi şimdi diyorum ki evi isteyen ev sahibi olacak olan kişiler biziz bana çıkmaz annene çıkarsa annen benim adıma evi yapar mı bunu annemle konuşmama gerek yok niye ev senin adina oluyor neymiş sen annemden ev istedin almadı belkide borçları ona bırakacaksın diyor arkadaşlar annesinin odeyece 10 bin benim ödeyeceğim para 50bin kalkmış bana annemi ya borç içinde bırakırsan diyor sen her kavgada bosanalim diyorsun dedim ki senin adina olsa bile edinilmiş mal yarıya yarıya olacak seni beni yok adam sana güvenmiyorum diyor ben çalıştığım bütün parayı kurusu kuruşuna eve getiren bir kadınım güvenmeyen kendisi ev annemin adina olursa bankada kredi verirse ev alırız diyor. Ozaman abinle annemle abin kredi çeksin diyor yani diyor ki borçlulara biri abin olursa sen yanlış yapmazsın arkadaşlar ben nerde yanlış yapıyorum ya gerçekten bu evlilikte kanser olacağım hiç mutlu degilim

Böyle kocayi boşamayip ne yapim?