Görumcelerim evden kovdum diye kocamla kavga etik evi terketim ne yapicam?

Bana misafir geldi görumcelerim kaynanam bide eltim arkadaşi diye getirdikler Benin kocam eski sevgilisimiş Ben bilmiyordum yemek yedik çay goturuken konuşurken duydum sonra hepsi evden kovdum kiza dedim utanmiyormusun hamileyim Ben bide kocam sarkiyorsun dedim kimse hamile oldugum bilmiyordu süpriz yapicaktim kocama neyse bunlar kovdum defol gidin dedim sonra kocam isponlamişlar kocamla kavga etik nasil kovarsin diye herşey anlatim bana kizdi duvara yumruk ati bende valizim hazirladim babam evine geldim beni aradi bana bağriyor neden hamile olduğun soylemedin dedi bende dedimki süpriz yapicaktim dedim oda özur dilerim beni affet gel çocugumuza bakalim dedi bende korktumak amaç aldircam dedim telofon kapatim eve geldi babama dedim onla konusmak istemiyorum burnu sürtsun dedim babam dedi evine git yuvan bozulmsin dedi baba gözune mi batim diyince olurmu oyle sey dedi felan sonra kocam evden kovdu kizim rahatsiz etme diye simdi ariyor beni affet beni seni cok ozledim diye gorumcelerim ariyordu engelledim
Görumcelerim evden kovdum diye kocamla kavga etik evi terketim ne yapicam?