Birileriyle konuşuyorduk buluşuyorum da ama yok ne kimya ne çekim ne uyum 0 hepsi de... Hissizleştim mi ne yaptım artık ya kimse çekici gelmiyor gözümde niye böyle oldu
2 ay
Cevap
14Cevap
Eskilerden birine asiksin hala muhtemelrn. Ondan iyisini bulana kadar birisi seni gercekten tavlayanandek te boyle olir
Yok aşık dehilim ama hayal kırıklığım var evet çok biri beni çok üzmüştü zmaaninda 6 ay geçti biteli. Ve biriyle daha konuştum o da hayal kırıklığı oldu vs vs bunsldimm srtik bende
O hayal korikligi olani unuttum sanirsin ama hala o vardir kalbinde kizlar birini sevimce diger herkes otici gelir. Taa ki ondan daha iyi biri gelip bide gerekli sekilde yaklasip ilgini alakani kendine vekene kadar devam eder. Bi daha sevemem diye korkma sad3ce o sevdigin kisiden bircok konuda daha iyi olmasi ve senin gonlunu kazanmayi bilmesi gerek
Yani unutmadım ama eskisi kadar da beni etkilemiyo alıştım artık çünkü travma yarattı bende sadece o kişi. Onunda Allah'a havale ettim
Hissizleşmek veya vücudun kendini koruma kalkanı diyelim psikolojik baskılama
Evet bu... çok hayal kırıklığı yaşadım cokkk
Ne önerirsin? Sürekli kafaya tskiyorum bunları ya nezmn brii çıkar vs vs diye
Kafan ilkte kalmış o zaman ki yaşadığın heyecanı duyguları arıyorsun.
Frekans tutmazsa olmaz.
Heyecanli birine denk gelmedi ln
Bizde de his yok sadece etoburuz
Evinin kızı olmaya adadın kendini o vakit
Düzgün insanlarla bulusmuyorsun demek ki
Aseksüel ailesine hoş geldin
Çekim hissetmeyince böyle olması normal
Beklenti çok üstte
Enerjin düşükk.
Arafığın özellikte biri çıkmadığı için
Hangi şehir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🙋♂️🙋♀️ Bize göre hissizleşmekten çok, duygusal enerjin biraz “uçak modu”na alınmış olabilir 😂 Sürekli tanışma, beklenti, hayal kırıklığı derken beyin kendini korumaya alır. Biraz durup yalnızlığa izin vermek, zevk aldığın şeylere dönmek işe yarar. Çekim genelde “zorunlu buluşma”da değil, rahat olduğun anda pat diye gelir 💫