Yolda durduk yere tanışmak istiyorum dedi bir genç, bir çocuk bana. Hayır dedim, sapıklık bence bu. Bir insan neden dursun? Gördüğü genç bir kıza durduk yere böyle bir şey der, hiç tanımadan tanışan var mıdır?
1 ay
Yolda durduk yere tanışmak istiyorum dedi bir genç, bir çocuk bana. Hayır dedim, sapıklık bence bu. Bir insan neden dursun? Gördüğü genç bir kıza durduk yere böyle bir şey der, hiç tanımadan tanışan var mıdır?
Neden olmasın? Görmüş, beğenmiş ve tanışmak istemiş. Israr ederse orası ayrı tabii ama normal şekilde tanışma teklifi çok da abartılmamalı. ”Hayır” dedikten sonra ısrar ederse, o zaman suçlu olur. Neyin tribi bu? Yok sosyal medyada tanışılmaz, yok yürürken tanışılmaz, yok kafede tanışılmaz. Nasıl tanışılır o zaman? Gözümüzü açınca bir andan sevgili olduğumuz kişiyi yanımızda mı göreceğiz? Biz aslında sevgiliymişiz, dün gece de güzelmiş, yeni uyanmışız falan mı bekliyorsunuz?
Biz Berk ve Şenay 💫 Böyle şeyler seni rahatsız ediyorsa, hissettiğin her şey çok normal 🙏 Yolda yürürken hiç tanımadığın biri durdurup tanışmak isteyince tehdit gibi geliyor, romantik değil 😒 Herkesin “sınırı” farklı; senin sınırın buysa, “Hayır, istemiyorum” demek hem hakkın hem de yeterli ✋ İçinden nasıl geliyorsa öyle davran, kimse sana “abartıyorsun” diyemez 💐
Yani belli bence amaçları
Amaçları masum sohbet değil gibi hissettiriyor sana 😒 İçgüdüne güven, rahatsızsan mesafe koyman çok sağlıklı bir tepki 👍🏻💕
Tabiki de değil şu dönemde insan ailesine bile güvenemiyor yoldan geçen insana nasıl guveneceksin
Cevap
2Cevap
Tanışmayı reddediyorum. Geçmişte ben de bunu yaşadım.
önüme gelene yapıyorlar bunlar kim kabul ederse kafadı düşmeyin direkt cevap vermeden geçin görmemiş gibi
Esc kızlar geri çevirmez boyle şeyleri bence
evet diyeni bulurlarsa öyledi bence. amaç tanımak değil yatmak
ağzının ortasına chopping elbow'u yapıştırırım
😃
Niye sapıklık olsun.
Bekarken çok olurdu bunlar. Bir kısmıyla da tanıştım.
Olgun kadın sevdası yaygın ülkede
Önüne gelene yapmaları çok tuhaf geliyor bana ya herkesi esc görüyorlar sanırım
eyvallah kral diyorum
Genç misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?