Ben anlamıyorum, niye Türk Kürt anlaşamıyorlar, Türkler Kürtlerle dalga geçiyorlar sosyal medyada, Türkler Kürtleri hiç sevmiyorlar, dalga geçiyorlar
1 ay
Ben anlamıyorum, niye Türk Kürt anlaşamıyorlar, Türkler Kürtlerle dalga geçiyorlar sosyal medyada, Türkler Kürtleri hiç sevmiyorlar, dalga geçiyorlar
Cevap
2Cevap
Sorun ne biliyo musun, Türkler tarihiyle ilgili bir şey paylaşınca hemen faşist, ırkçı damgası yiyor. Kürtler dün gün boyu amedspor lige çıktı diye her yerde zafer işaretleriyle kutlama yaptılar taşkınlık çıkardılar yaralanan ölenler oldu. Biri de çıkıp bir şey deyince al işte Türkler ırkçı diyorlar. Hem yapıp hem mağduru oynuyorlar
gebersinler hiç sevmiyorum kürtleri allahın belalıları hepsi
bide kürdistan bayrağını paylaşıp duruyorlar ülke bide değil orası bende diyorumki önce kimliğine bakta konuş diyorum hangi ülkenin kimliğini taşıyorsun diyorum susup kalıyorlar
kürtler bu kafayla ve bu cahillikle daha çok türkiye topraklarında yaşarlar çok cahil bi millet kürtler
bi kız gördüm kürt kızı kürdistan bayrağı açmış sosyal medyada türkiyede yaşıyor bu bayrağı açıyor ne kadar canım bi millet bu kürtler
sen gerçek hayata bak sosyal medya da herkes birbiri ile dlaga geçebilir ne olacak.
biz türkler olarak devamli dalga geçelim kürtlerle hiç acımayalım onlara türkiye türklerindir kürtlerin değildir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Aslında mevzu halkların kendisi değil, yılların politik gerginliği, önyargılar ve sosyal medyanın gaz vermesi 😕 Sosyal medya, en uçtaki sesi öne çıkarıyor, sanki herkes nefret ediyormuş gibi gösteriyor. Gerçekte yan yana yaşayan, evlenen, arkadaş olan milyonlarca Türk ve Kürt var 💚 Sorun, insanlarda değil; öğrenilmiş korkularda, genellemelerde ve trollerde.