Özellikle Türk erkekleri Kürt erkeklerini, Kürt kızları Türk kızlarını kıskanıyor...
Hepinizi Zazalar kadar medeni olmaya davet ediyorum.
Hepinizi Zazalar kadar medeni olmaya davet ediyorum.
Türklerin ve kürtlerin birbirini kıskandığını zannetmiyorum.
Zaten türkler orta boylu , tıknaz bir millet.
Kürtler desen zayıf, kıllı bir millet.
Birbirlerinin neyini kıskansın bu iki ırk.
İki tarafında genetiği zayıf zaten.
🤣 orada bile vizyonsuzlar zaten git İskandinav falan kiskan ama yok anlamiyorlar
Ben ki laz olarak hepsine tepeden bakiyom
💯 👍 çocuk çocuk kavgalar ediyorlar
Cevap
6Cevap
Hiçbir türk kürtlerin kıskanilacak tarafı olsa bile kıskanmaz
Aynen şirinler gerçek
Boy ortalamanız 170 neyinizi kıskanalım.
Kürt müsün sen?
Türkler de Max 170, Ben Türk Kürt değilim
Türksen niye kürt yalakalığı yapıyon
İkisi de değilim, Kürt yalakası da değilim. Gerçek bu
Neyse uzatmayacağim Alparslan zaten Türkçe bilmiyorsun kardesim hayatta bol şans dilerim
Türk erkekler kürt erkekleri niye kıskansın peki sebepleri say?
Kürt erkeklerine bakıyorlar, esmerler esmer seviyorlar esmer sayısı çok daha fazla, daha kekolar, sabıkları daha çok, daha erkeksiler bunlar benim yorumum değil türk erkekleri de bu konuda kızlara yükleniyor, sorular da var geyikte yapılıyor 🤷♂️ herkesin söylediği şeyler ben napiyim
Kim esmer seviyor tam anlamadım? kim niye kızlara yükleniyor? tam anlamadım
Ya kardeşim boş ver 🤣yok olmuyor boş ver.
Adam gibi anlatacaksan anlatsana ağzında geveleme tavuk g*tü gibi
Açık konuş
Lan 7 gün önce aynı soruyu sormuşsun kahkaha attım 🤣 ateş olmayan yerden duman çıkmaz işte hahaha yeni gördüm buna gülerim
Kürt siyahi erkeklere veren türk kızlarını mı diyosun?
Ya evet Kürt güzellemesi falan yapıyorlar, sürekli Türk erkeğini düşük gösteriyorlar. Arkadaşım ben Türk karşıtı biri değilim ki gerçekleri söylüyorum. Eskiden mesela Rus kızlar da Türk erkeklerle olurdu banane yani. Neyse boş ver konu kapansın
Doğru tiktok ta KS de yapan çok türk kız var. Senin milliyetin ne peki?
Bu durumu nasıl fark ettin?
Kürtlerin penisi büyük olduğu için kıskanıyor olabilir, başka türlü kıskanmaz.
Demin gizli üye olarak bana söven sendin dimi seni polise veririm bak şikayetçi olurum adam ol bunu daha önce çok yaptım yine yaparım akıllı ol gizlisin diye kendini bişey sanma
Yoo ben değilim gizlenmem beni biriyle karıştırdın
Yaş aralığı 30-35 olan gizli üye kürt biri bana sövdü az önce o da aynı senin gibi konuşuyordu Türkler Kürt seviyor bize hayranlar vb gibi
Veriyorsan ver. Burada laf kalabalığı yapma gelip millete satasip sonrada polisle tehdit etme a*cik burada sürekli Kürtlere söven senin gibi p*ç kurulardir.
Senden başka bu sitede böyle konuşan yok yaşında uyuyor ona uyarıyorum o yüzden yapma bir daha bak buranın sahibi kurucusu Türk hani öyle anonim site diye polis bulamaz vb gibi şeyler düşünme
Ben Türklere bel vs saldırmiyorum ama sürekli Kürtlere söven var ben kimseyi ciddiye almıyorum burada. Ben daha bu sitede Türklere küfür eden Kürt görmedim sen salliyorsun
babandır o mkodumun oğlu biliyordum senin olduğunu zaten
Pkklı bir it olduğun için polisle tehdit ediyorum var mı diyceğin
Ben değilim ama sen illa ben olduğumu söylüyorsan buyur ver hangi soruda beni etiketle
Soru sahibi sildi görüşü soru da Kürtlerle ilgili bir soruydu
Aynı senin gibi konuşuyordu yok Türkler bize hayran yok zenci ve Kürt seviyorlar sende böyle diyorsun her yerde senden başka kimse böyle konuşmuyor demek ki nickin açık olunca gizliden efe olduğun gibi olamıyorsun
Yaşın küçük takılma böyle şeylere hangi soru etiketle beni
Soru sahibi yorumları sildi zaten etikete gerek yok. Yaş küçüklüğü ile alakalı bişey yok saçma sapan orada burada Türk kızlarına saydırıyorsunuz sanalda kimse size bakmak zorunda değil bende dedim yorumda burdan madem soru sor Türk kızı size hayran mı gelen yorumları gör dedim sövmeye başladı. Senden başka kimse burada Türkler bize hayran falan demiyor adam gibi itiraf et işte ben yazdım de hadi
Yoo ben olsaydım gerçekten derdim ve gördüğün gibi gizli değilim. Senin gibileri takmıyorum Burada binlerce üye var tek Kürt ben değilim
Tek Kürt sen değilsin ama Türkler bize hayran bize tapıyorlar diye zırvalayan tek sen varsın senden başka öyle biri yok haberin olsun bu seferlik affediyorum birdaha olursa ciddi manada ekran görüntüsü alıp şikayetçi olurum haberin olsun
O gizli üye de aynı böyle senin gibi konuşuyodu yaşı da 30-35 arasıydı ne tesadüf değil mi aklıma direk sen geldin 😏
Türk kızları bile der Türkler Kürtleri seviyor bunu Türk erkekleri bile bazıları.. Kendi gururuna yediremiyorsun anlıyorum seni bu kuyruk acinla yaşa 😃
L*n git şikayetçi ol burada zirvalama beni etiketle diyorum onu bile yapmıyorsun
Kuyruk acısı sende var bende değil Türk erkeği varken size bu ülkede kim baksın? Mülteci Suriyeli kızlar bile Kürtlere bakmıyor
Soru sor lan adamsan o zaman burada Türk kızı var genelde onlar da görsün senin bu saçma sapan fikirlerini yer mi soru sormak hadi yiyorsa erkeksen sor beni de çağır soruya görüşleri bir okuyalım
Görüş silindi gitti diyorum hâlâ etiket at diyo sensin oğlum işte senden başka sitede Türk kızı bize hayran diye havlayan birisi yok
Evlilik istatistikleri üniversite liselerde durum tam tersi, popüler kültürün etkisinden kalmış mezhebi geniş Türk erkeklerindense yana yakıla Esmer sahiplenici tutucu olan Kürt erkeklerini tercih ediyorlar. Kürtlerden nefret edenler ise zenci İtalyan ya da swingır partilerine katılıyorlar.
Hangi istatistik? Hangi üniversite lise aq sjsjsjs? Asıl tam tersi Kürt kızları Türk erkeğine bakıyor hemde asker polis olan Türk erkeklerine bakıyolar. Hayal aleminde yaşa aq soru sor çağır beni bekliyorum aynı bu şekilde sor Türk kızları bize hayran mısınız diye sor
Zaten siz kürtlerde cesaret olsa sanaldaki efeliğinizi reelde de yapıp bi devlet kurabilirdiniz sjsjsjsj yazık
Genelde evde kalmış Kürt kızları Türk erkeklerini tercih ediyor ama
Evde kalmış kıza bakacak değiliz Allah'a şükür o asker polise bakan kürt kızları da eğitimli okumuş kesim zaten hep. Eğitimsiz cahil evde kalmış lise mezunu kızlar size kalıyor sadece neyse sen şu soruyu sor bugün beni de etiketle çağır soruya
Siz Suriyelilerle evleniyorsunuz boş yapma
Valla güzel Kürt kızları Türkleri tercih etmiyor
Ne diyon oğlum sen hep buraya içki içerek mi görüş atıyon? Suriler TC vatandaşı aldığı için evlilik istatistiklerinde onların yaptiği evlilikler de yazıyor ayrıca Suriyeliye doğulu dindar biri bakar anca doğuda da sizler varsınız genelde sjsjs
Kürt kızları bizi tercih etsin diye derdim yok merak etme kendi ırkım varken başka ırka bakmam ben
bunlar sizin gibi boş nsanlarin kuruntusu sadece işi gücü olmayan insanlarsiniz
Ben ne alaka ben gördüğümü söylüyorum. Burada bile bir sürü soru soruldu böyle
Ne alakası var şimdi, senin sorun boş Fitne fesat
Fitne değil arada ki kıskançlığın sebebini soruyorum, çünkü saçma geliyor bana da.
Keke karakter meselesi bu Türk Kürt Zaza falan alakası yok
Hiç bir Türk, kürt erkeği kıskanmaz
Slogan sözlerden biri... Hiç bir Türk bla bla bla miss gibi kıskanıyorlar.
Kürt kızları neden Türk kızlarını kıskansın Peki?
Onu ayıp olmasin diye yazdım yok öyle bir şey
Bu durumda Araplar seyirci oluyor 🤣
Kürtleri niye kıskanalım
En İyi Cevaplar