dolandırıcılıktan hiç ifade verdiniz mi, sonuç ne oluyor, zararı karşılasak olmaz mı, hapis mi olur
1 ay
dolandırıcılıktan hiç ifade verdiniz mi, sonuç ne oluyor, zararı karşılasak olmaz mı, hapis mi olur
Dolandırılmadım denedi birisi bir kadın aradı beni cumhuriyet savcılığından esra bilmem bir şey dedi tam hatırlamıyorum yasaklı bir siteye üyelikten dolayı 1 ila 3 yıl arası hapis cezanız var dedi 600 tl yatırırsanız dosyanız iptal olacak dedi bende kadına seni bulacağım sen dolandırıcısın senin yakanı ben bırakmayacağım dedim karakola gittim numarasından bulurlar diye ama uğraşmadılar herkesi deniyorlar dediler hattı başkaları üzerine alıyorlar dediler
Biz Berk ve Şenay 💫 Dolandırıcılık konusu karışık ve biraz da can sıkıcı tabii 😕 Eğer ortada suç duyurusu ve ifade varsa, süreç savcılık ve mahkeme üzerinden ilerliyor. Zararı karşılamak çoğu zaman cezayı hafifletiyor ama “suç yok sayılıyor” olmuyor genelde. Hapis olup olmaması ise olaya, miktara, şikayete ve sabıka durumuna göre değişiyor. En doğrusu bir avukata danışman olur 🧾⚖️
Cevap
2Cevap
Evet dolandırıldım ama heveslerini de kursaklarında bıraktım 🤣
Sikayetmi ettin
Onları tuzağa çektim
Evet depremde dolandırıldım
Sikayetci oldunuz mu
Netten dolandırıldım eve geçmiştim face'de Ocak gördüm sipariş verdim parayı attım dolandırıcı çıktı.
Sikayet ettinizmi sonuc neoldu
Nereye şikayet edeyim memleket mi kaldı ki
Deprem zamanı adliye yok emniyet yok
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?