Bu tuzağa düşen var mı?
2. sorum biraz itiraf niteliğinde ama olsun:)
2. sorum biraz itiraf niteliğinde ama olsun:)
Bir kez sahte 100 Dolarlık vermeye kalktılar... Hemen fark ettik.. kağıt kalitesi farklı idi... Veren aptal ayağına yatmaya başladı... Tanıdıktı.. işlem yapmadık.
Ben yemem hiç hatta 12 sene markette yöneticilik yaptım günlerce elimden milyarlarca para geçiyordu. Ama personellerimi kaç kere dolandırdılar bı görsen. En son sahte para makinası aldilarda çocuklar kurtuldu.
Bildiğim kadarıyla hic dolandirilmadim
İkiside olmadi şükür
Cevap
13Cevap
Kiz kasiyerim iste parayi kasaya koydum sonra bi sayayim dedim kasada eksik var mi falan bana verilen yirmiliklerden birinin ucu kopukmus galiba yesil karton yapistirmislar vicdansizlar
1 2 yıl önce lise 3 de bi simitçi vardı yanda öğlen orda 1 tl böyle arkada atatürk bayrağı olan değişik baktım bende çok acikmiatim dedim ki bu paranın tanesi 3 tl arkadaşında bak bu var falan yaşlı bisey ztb 2 tane sımit sardı bana
Dolandırılmadım ama jandarmayken çete çökertmiştik. Neler neler yaşandı hey gidi hey
Biri bana sahte paraüstü vermişti ama o parayı kullanmıştım jsjdndjs
Dolandırıldım evet ama dolandırmadım. Çalıştım ama. Yalan olmasın 😁
Sen dolandırdın mı peki @Nax_006
Bikaç kere 20tl sahte para almıştım ama markette tekelde bende kaktırdım onlara 😁
Hayır ne dolandirildim ne dolandirdim namuslu vatandaşım ben 😂 😂
Taksici para üstü verdi 20 tl sahteymis ya inince fark ettim
Bilmem olduysada haberim yok vermisimdir birine 😅
hayır dolandırılmadım
Sen anlatsana mevzuyu 😄
kızlar genellikle dolandırılır :)
Hayır dolandırılmadım, dolandırmadım.
Sahte para ile dolandırdm derken?
Sorduğuna göre sen dolandırdın
Bu saate bu soruyu sormak yani biraz değişik hem biraz sakin ol ne bu sinir
Yani bu saate ancak geçmişteki şeyler aklına geldiği için o anlamda söyledim kızgın halinizi görmek istemem iğneleyici laflarınızla beni hayattan soğuttunuz zaten
Hiç başıma gelmedi
Yok dolandırılmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?