2 ay

Ne yaşadım ben şimdi?

Instagram'dan tanımadığım bi çocukla takipleşiyordum çocuk gayet tatlı zeki entelektüel birikimi olan bi çocuğa benziyordu çünkü öne çıkarılanlarda hep kitap okuduğu fotoğraflar, okuduğu kitaplar, kitaplardan alıntılar yaptığı bir bölümü vardı tipi de iyiydi gözlüklü kumral uzun boylu bir çocuktu tanışmak için yazdım başta iyi hoştu yaşını nerede yaşadığını burcunu ne iş yaptığını falan öğrendim aa ne güzel o da benim gibi öğrenciymiş diye düşündüm ki... kanatlı hayvan yetiştiriciliği bölümü okuyormuş

Dalga mı geçiyorsun diye sordum çünkü cidden dalga geçtiğini sandım böyle bir üni bölümünün olduğundan haberim bile yoktu çocuk da hayır dedi derslerinden fotoğraflar attı öyle inandım anca. olm böyle bi bölüm niye var

Bu infoyu öğrendikten sonra şarjım 84 ben sana sonra yazarım dedim görüldü atmış sonra takipten çıkmış. Ulan benim seni takipten çıkmam gerekiyordu asıl kanatlı hayvan yetiştiriciliği ne canım ya ben bu bölümü okuyor olsam biri bana ne okuyorsun diye sorsa yalan sıkarım o derece utanç verici 😂😂😂

disappointed.
Ne yaşadım ben şimdi?
Ne yaşadım ben şimdi?