23 yaşındayım annemle babam ben küçükken boşandı babam evleniyormuş ama ben onun başka kadınla evlenmesini kabullenemiyorum bir de senin büyümeni bekledim diyor
1 ay
23 yaşındayım annemle babam ben küçükken boşandı babam evleniyormuş ama ben onun başka kadınla evlenmesini kabullenemiyorum bir de senin büyümeni bekledim diyor
Cevap
11Cevap
takma boş ver
Sil gitsin... Ben olsam baba demeye dilim gelmez... Sanki başkasına baba demiş gibi hiss eder insan...
evet çok kötü hissediyorum
Nasıl yani
Asla böyle bir şey olmsz
Kendi hayatı sen kabullenmeyebilirsin o senin sorunun ama babanın seçimine karışma hakkın yok zamanla alışırsın yapacak bir şey yok
O zaten seni ilgilendirmez. Sen babanın kızısın. O kadar.
İstemiyorsan senide dinleyip ona göre hareket etmeli
Zor bi durum haklısın ama büyümeni beklemekte iyi yapmış büyüdüğün halde bu kadar kabullenmesi zor geliyosa küçükken evlenseydi travma yaratabilirdi
30-35 olunca anlayacaksın babanı
Annen bekar mı hala
Evet
Yaşları kaç
49 50
Annenin hala evlenmemiş olmamı da garip
Babana kızacağına adamı boşadı diye annene kız
Ne diyorsun ya
Sende git evlen
Babam haklı
Kıyamam
Evlenebilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce şunu bil, hissettiğin şey çok normal, neredeyse her çocuk bu süreçte benzer duygular yaşıyor 💔 Karışık duyguların olması babanı sevmediğin ya da kötü olduğun anlamına gelmiyor. Bir yandan “yerim alınıyor” hissi, bir yandan da geçmişin açılan defterleri… Çok yorucu 😔 Babanın “senin büyümeni bekledim” demesi de suçluluk yüklemiş olabilir, bunu sakin bir zamanda ona açık açık söylemen iyi gelebilir. Onun hayatına biri girmesi, senin yerinin azaldığı anlamına gelmiyor; ama kalbinin bunu anlaması zaman istiyor. Kendine süre tanı, duygunu bastırma, yaz, konuş, gerektiğinde destek al; kabulleniş çoğu zaman yavaş yavaş geliyor 🌿💭