Babamın Bi başkasıyla evlenmesini nasıl kabullenebilirim?

Annemle babam 7 yıl önce ayrıldı çoçukluğum annemle babamın kavgalarıyla geçti zaten mutlu bi evlilikleri yoktu ben annemde kalıyorum babamla 3 ayda 2 ayda Bi görüşüyordum bana çok karışıyor Du giyim tarzıma falan aslında açık saçık giyinen bir insan değilim ama ona göre öyleydi bu yüzden sık gitmiyordum ama bugün bir şey öğrendim babam evlenicekmiş önceden aile arasında bunun şakası dönerdi bende keşke evlense rahat ederim karışmaz bana diyordum iş çiddiye binene kadar çok üzülüyorum duyduğum andan belli ağlıyorum 20 yaşındayım bu yaptığım çoçukluk kendime kızıyorum Bi yandan babam için mutlu oluyorum çünkü ömrü boyunca yalnız kalamazdı ablalarım da babamın yanında onar da evlenip gittiğinde tek kalıcakdı zaten o yönden iyi oldu ama artık yeni Bi ailesi olucak zaten zamanında yanına girmediğim vakit geçirmedim için çok pişmanım özlüyordum evet ama beni haddinden fazla sıktığı için girmiyordum başka şehire gidicek ve ben yüzünü yılda sadece 1 defa görücem belki unutucak bizi arayıp sormıycakm ve merak ettiğim Bi diğer şey ise annemde üzülüyormudur anneme çok şey yaşattı babam 3 kardeşiz biz küçük olduğumuz için annem ilk başlar ayrılmamışto ve herşeye susup oturmak zorunda kalmıştı üzülmüyorum diyor ama çok şey yaşatmasına rağmen annemde üzülüyordur değilmi Bi türlü kabullenemiyorum nasıl bu durumu kabullenebilirim
Babamın Bi başkasıyla evlenmesini nasıl kabullenebilirim?