Babam beni sevgilim olmasina rağmen başkasıyla evlenmeye zorluyor?

Evet kızlar sorum özellikle sizi ilgilendiriyor çünkü sevgilimin yerinde siz olsaydınız nasıl karşılaştınız bu durumu?
Baştan soyliyim kimse yok babama karşı çıkardım yok bana kimse karisamazdi vs şeyler söylemesin.
Öncelikle sevgilimle olan ilişkimi anlatayım.
Sevgilimle yaklaşık 3 yıldır beraberiz ve üniversitede tanıştık.
Başta uzun sürmeyecek gibi olsada çok güzel zamanlar geçirdik , beraber yedik içtik , okula beraber gittik kısacası hergun beraberdik.
Bide görseniz miniğimi nasıl sakin iyimser sürekli bana anlayış gösteren biri.
Neyse gel zaman git zaman biz evlenme hayalleri kuruyorken babamdan gelen seni dayının kızıyla evlendircez istiyomusun sorusu beni ağır bı şoka uğrattı çünkü babam aklına bişey koyarsa yapmadan bırakmaz.
Ben ilk önce karşı çıktım dedim ben akraba evliliği istemiyorum sonra baktım ise yaramicak dedim sevgilim var 3 yıldir beraberiz onla evlenicez.
Başladı babam bana kızmaya işte genç aklı sen karar verme büyükler düşünsün karar veremezsin falan filan baya evde tartıştik babam aglicak gibi oldu çünkü beni sevip fikirlerime hep saygı duyardı.( Tabi yan odaya gidip ilkdefa hıçkıra hıçkıra sessiz ve ağlayan ben ) .
Neyse babam gitmiş dayima durumu açmış dayımda olumlu görmüş ama bikac yil geçsin hemen söylemeyeyim demiş.
geldi dedi babam bana dayına dedim diye sonra başladım ben bağırmaya neden dedin ben kabul ettinmi neden beni dikkate almadın diye yine evde kavga ettik ben çıktım gittim evden babam ağlamış ben gidince. Sonra ben durumu sevgilime açtım ve oda başladı ağlamaya ama bana kızmadı hiç.
Bide görseniz masum masum dua ediyo inşallah olmaz diye.
Bu arada babamda diğer kardeslerimden çok çekti yüzü gülmedi hiç yani tek umudu bende tek Nazi bana geçiyor yani
Evet kız arkadaşımın yerinde olsaydınız ne yapardınız? Önerilere açığım.
Babam beni sevgilim olmasina rağmen başkasıyla evlenmeye zorluyor?