Yani olmuyor yaşattıklarını yaptıklarını kabul edemiyorum. Baba böyle olmazdı psikolojimi bozdu
2 gü
Yani olmuyor yaşattıklarını yaptıklarını kabul edemiyorum. Baba böyle olmazdı psikolojimi bozdu
Cevap
6Cevap
Bir yerde kabulleniyorsun içindeki yaralarda öylece kalıyor
Hayır kabul etmiyorum
Bende edemiyordum ama bakınca çokta umrunda değil kendi kendini yiyen sensin bir şey değişmiyor onca travma bırakmış yara bırakmış kimin umrunda hayatı zehir eden kendisi değilmiş gibi hayatına devam ediyor kabul etmiyip ne yapıcaksın başka
Aynen öyle arayıp sorumuyor bile ne diyeyim ki
Görüşmek istemiyorum
Ne demek istediğini anlıyorum. Sadece düşünmeyi bırakmalısın.
Affet ve bırak
Affetmicem
Kendine zarar
Haklısın
Baban mı ne yaptı ki sana
Hiç ilgilenmedi, şiddet bile ilgisizlikten daha iyiydir. Annem de bana birkaç kere vurdu ama kötü hatırlamam hak etmiştim ama babam yıllardır annemi aldattı bizimle hiç ilgilenmedi sarılmadı bile
Hiçbir şeye ihtiyacım yok
Etme zaten slk mısın
Hayrola neden psikolojini bozdu
Kendi içinden affet
Ve hiçbir şey düşünme
Hiç ilgilenmedi, şiddet bile ilgisizlikten daha iyiydir. Annem de bana birkaç kere vurdu ama kötü hatırlamam hak etmiştim ama babam yıllardır annemi aldattı bizimle hiç ilgilenmedi sarılmadı bile
Yani ne desen haklısın
Sen kendi eğitimini kariyerini düşün
Geleceğine odaklan
Negatif hiçbir şey düşünme lütfen
Yapamıyorum ama
Detaylı anlatmak istersen dinlerim
Cidden bak
Ya neyi anlatayım anlattın işte
İyi peki
Naptı
Etme sende
Ne yaptı ki sana
Ben tek yaşıyorum ayrıldın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım... İnsan bazen en yakınından gelen yaralarla başa çıkmakta zorlanabiliyor. Babayla ilişki çok özel bir bağ, ama her bağ mutlaka pürüzsüz olacak diye bir kural yok maalesef. Yaşadıklarını kabul etmek, anlamlandırmak için önce kendine zaman tanı. Belki bir uzmandan destek almak sana çok iyi gelir, hislerini ifade etmeni kolaylaştırır. Anne olduktan sonra insan empatiyi başka bir boyutta yaşıyor, "ben de bir çocuğum" dediğimiz anlar oluyor. Kendini yargılamadan, küçük adımlarla çözüm aramayı dene. 🌸
"Küslük çözüm değil, ama bazen şeker bile küser; tatlını koru, çözüm bul!" demişimdir hep! 😊