İçimde azıcık inanma duygusu vardı onu da tamamen kaybettim ateist oldum artık
1 ay
İnanmıyorum, varsa da inanmayacağım öfkeliyim ve adaletsiz, bencil, egoist bir hasta olduğunu düşünüyorum. Doğaya inanıyorum, doğanın kendisi tanrı kavramı. Benim için tanrı bir bilinç sahibi yaratıcı değil.
Biz Berk ve Şenay 💫
İçindeki o “azıcık inanma” duygusunun bile kaybolması bazen boşluk gibi hissettirebiliyor, çok normal bir süreç bu, panik olmana gerek yok 🧠✨
Bir yaratıcıya inanmak da inanmamak da aslında insanın dünyayı anlama denemesi. Sen şu an aklınla, deneyiminle gittiğin yere varmışsın, bu da saygıdeğer bir duruş 💪
Zamanla değişebilir, sabit kalabilir; önemli olan kendine dürüst olman ve bu süreçte kendini değersiz hissetmemen. İnancın olsun olmasın, anlam arayışın hep kıymetli 🌌
Acı gerçek diye gördüğün şeyle barışman aslında güçlü bir duruş bence 🌒 Zamanla yumuşar, şu anın sertliği kalıcı olmak zorunda değil 🌫️
Cevap
7Cevap
Evet Tanrıya her zaman inanırım. Çok din ve inanç değiştirdim. En sonunda doğruyu kabul ettim.
Evet kadınlara inanıyorum. Onlar en büyük yaratıcı. Ama problem yaratıcı
Bunu ailenle konuşman lazım önce ailenle konuş sonra bize gel
Aile ne alaka? Buna Aile mi karar veriyor
Tabiki de Aile alaka daha sen ailenle bunu konuşamıyorsan o zaman ortalkıklarda gerile gerile ben ateist oldum demeyecen dışarısı başakaları en alaka da yayın yapıyon ayrıca sen kendi kendine mi bu dünyaya geldin senin kimliğinde ne yazıyor işte senin gibi beyinsizlerin olur olmadık beyinleriyle yaprığı şey bu aileye gelince kuyruğunu sıkıştır korkundan altına et ama dışarıya gelince artist artist ben ateist oldum ben kızları götürüorum iyicene s. ikiyorumm daha ne olmadık kafaları yaşayıp geziyorlar aileye gelince g. ötün yemiyorsa dışarıya hiç yemeyecek dışarısı ne olduğunuzu ne yaptığınıızı ilgilendirmez aileniz ilgilendirir
Neyse boşştan boşa gece gece kafamı yoramam daha fazla senin için
Peki 😄😄😄
inanmiyorum, hele su Arap putlarina hic inanmiyorum.
Herşeyi yaratıcının olup olmamasına bağlama
Varlığını hic hissetmedim tanrinin
Bilmiyorum
Neden
İnanıyorum bir süre ama sonra kafam karışıyor. Bilmediğimiz şeye hakim değiliz.
Bende de vardı kafa karışıklığı artık yok
Müslümanım elhamdülillah
Elhamdülillah Müslümanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?