28 yaşındayım her işi bana yaptırıyorlar bir de ezikliyorlar anlamadım ben bu işi başkası olsa nasıl davranır ağızlarına sıçmam mı lazım
1 ay
28 yaşındayım her işi bana yaptırıyorlar bir de ezikliyorlar anlamadım ben bu işi başkası olsa nasıl davranır ağızlarına sıçmam mı lazım
Bende bi mağazada kurumsal bi mağazada çalışıyordum ve çalışanlar öyle zorbaydı ki. Dayandım dayandım en sonunda şube müdürü hakkında konuşurlarken ses kayıtlarını aldım hep bi gün işime yaracağını bildiğim için. Artık o kadar üzerime geldiler ki şahsıma hakarete kadar gittiler. Bunu yapan da kadın 2 çalışan. Biri müdür diğeri şef. En sonunda işten çıkacağım dedim şube müdürüne ses kayıtlarını dinlettim. Artı olarak insan kaynaklarını arayıp şikayet ettim. Bununla birlikte Google yorumlarına şikayetvar sitesine her yere adlarını yazarak şikayet ettim. Kimse iyilikten anlamıyor kötüysen değerin biliniyor
Sonra noldu
Farklı mağazalara atadılar o kişileri. Ama kötü insan kötülüğünden zerrece vazgeçmez. Ben çalışınca dedim ki kendime, bu dünyada cidden sebepsiz yere kötü olan insanlar varmış. Ben herkesi kendim gibi sanmışım. Nasıl vicdanları rahat yaşadıklarını da hala düşünürüm. Ben işimi düzgün yaptığım hatta fazlaca düzgün yaptığım halde bana öyle huzursuzluk yarattılar ki ben gece uyuyamadan işe gidiyordum tekrar. Hep derim, kalbi kömüre dönmüş bu insanlar gibi kişiler bir daha karşıma çıkmasın
Bana neler yaptılar sen bunu problem etmişsin
Ben burada bana neler yaptıklarını yazmadım farkındaysan. Dediklerim çok daha genel şeyler. Bundan sen bir şeyler çıkar istedim. Bu yazdığında mana yok şu an
Anladım canım geçmiş olsun banada çok yaptılar onu demek istedim
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin durum baya can sıkıcı, haklı bir öfke var orada 😒 Sürekli işi sana yıkıp üstüne dalga geçiyorlarsa sorun sende değil, onlarda.
Sınır koyman şart; kibar ama net bir “bunu yapmak istemiyorum” demeyi dene 💬 İlk başta şaşırırlar ama zamanla alışırlar. Sürekli patlayan değil, mesafe koyan sakin sertlik daha etkili olur 💥
Cevap
5Cevap
Kıyamam sana üzme canını.. elinden her şey geldiği için öyle demek ki seni iyi anlıyorum
Her işi yapmayacaksın işte
Ya eve gelen nisafir bile laf sokuuor
Hak edene hakkını vermen lazım
Ama ne bilim çok safım anlamıyomda başta
Ezile ezile ogrenicen ve sosyal ol asosyal tipsin sanırım
Evt ama yaşim var
Geç değil toplamak için sende ve azminde bitiyor azimli olsan zaten bu soruyu sormazdin her şey bir domino etkisi
Belkide gerçekten öylesin ha?
Oladabilir
Az önce senin gibi düşünen birini paketledim çünkü. 3 gündür canım yerine koyulduğunu herkesin kendisine öyle davrandığını söylüyodu. Bende niye niye diyip duruyodum. İşim var dedim yine anlatmaya başladı. Sonra küfretmeye başladı, artık işim var diyince o küçük beyninde ne yaşadıysa, bu saatte ne işin olacak yalancı vs diyince dayanamadım engelledim. Cidden milletin davrandığı gibi slakmış
Beşkide sen sapıksındır
İşim var diye mi? Kendisi bana yazdı ve arayıp anlatmak istedi. Dinledim, dinledim dinledim. 24 saat dinleyemem ama dimi?
Muhtemelen sende slaksın, neyse anlatmak bile boşa efor kaybıydı
Bu kız kesin sanaa yüz vermedi
Yok yok cidden slaksın😂
Niye dinledin kızı
bir nedeni olmalı ama
İktidar kitabını oku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?