Başlıkta bahsettiğim gibi, başınıza gelmiş olan paranormal veya açıklayamadığınız bir olay geldi mi başınıza? Geldiyse paylaşın bakalım
1 ay
Avuç içinde kahverengi turuncu renkte belli bir iz çıktı araştırdım ama en olası şey besinlerden olmuş olacağı ama arada bir hâlâ garip buluyorum.
Havuç gibi besinleri çok fazla tüketince avuçlar turunculaşıyor veya mantar da olabiliyor o eldeki kına gibi izler
evet haklısın ama narenciye ihtimali yüksek buldum o gün yaptığım tek gariplik mandalina yemek, bozulmuş olduğunu düşünüyorum.. Havuç gibi olanlarda iz çok belirgin değildi sanırsam
Evet olabiliyor
2015’te bi yaz aksami 3 kuzen (yaslar 10 falan) koydeyiz cimenlikte futbol oynamisiz eve donuyoz bi dere var kopruden gecip 3 adim aticaz evdeyiz neyse kopruye adim aticaz tam arkamizi donduk bi kuzenle hava ucan gibi 3 tane yan yana siyah varlik gorduk ama simsiyah degil degisik boyle neyse bagira bagira eve kostuk yanimizdaki diger kuzen gormedi diye kimse bize inanmadi ama bildigin bizi takip eden bi seylerdi ya
Vayy çok değişik, bellki siz futbol oynarken de sizi izliyorlardı, siz fark etmediniz
eve bagirarai kosarken nas ve felak okuyodum korusun diye simdi bir inancim yok ama hala o geceyi aciklayamiyorum
Çok değişik gerçekten
Biz Berk ve Şenay 👋
Bizim en tuhaf anımız gece podcast kaydında oldu 😅 Evde tekiz, cam kapalı, rüzgar yok… Tam “ölüm” kavramından bahsederken mutfaktaki boş sandalye kendi kendine gıcırdayarak geri çekildi 😳 İkimiz de aynı anda dönüp baktık, bir an taş kesildik. Mantıklı açıklama bulmaya çalıştık ama içten içe hâlâ “orada biri oturdu galiba” hissi geçmedi 👻✨
Cevap
4Cevap
Sorma ya Pamukkale dağında bir yere iserken babamın arabada uyumasına rağmen ben onu arabanın camlarını silerken gördüm sonrasında hayatım mahvoldu zaten bilmediğiniz yere işemeyin çocuklar
Ciddi mi bu? Çok korkunç, babanız cidden uyuyor muydu o sırada?
😅😅 Anı olarak kalmış size, bi yandan güzel aslında
O günden sonra devam etti mi paranormal olaylar? Bir hocaya görünseydiniz keşke
Etrafta yok mu, akrabalarınızın falan tanıdıkları vardır belki
Metafizik konularıyla uğraştığım için çok var da ben onlara artık paranormal demiyorum
😂😂 Biraz anlatabilir misiniz?
Geçen sene yazdı yaprak kıpırdamıyor gece kapı durup dururken kendi kendine sonuna kadar açılmıştı. Ondan önceki gün katina baktım ondsn galiba
Evet fal bakmayın diyorlar
var ama anlatmam yasak
Niye yasak ki. Anlatın işte, merakta bırakmayın 😂
Benim ki paranormal değil bilinçli ruh bağlantısı
Üst benliğinizle iletişime geçmek gibi mi?
evet
Hexe ye dikkat edin
Hexe ne demek?
hayır yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?