Yaşadığınız ya da aile üyenizin yaşadığı paranormal bir ilay var mı? Varsa anlatır mısınız? Bende 2,3 tane var ama en unutamadığımı söyliyeyim.
16,17 yaşlarındaydım evimiz o zamanlar tek odalıydı yani yemek masamız yatak odamızla aynı yerdeydi. Ben uyumaya çalışıyorum uyuyamıyorum bide diger tarafıma döneyim dedim. Bi baktım ince uzun boylu uzun saclı gri uzun elbiseli bi kadının eli masadaki şekerlikte. Ödüm patladi tabi geri döndüm. Sabah kalktım şekerleri konturol ettim 3 taneydi buna eminim ama sabah 2 tane kalmıştı. Sordum kimse yememişti...
Akşam saati dere kenarı bi tarlaya 4 arkadaş pikniğe gittik. Ikisi suya gittiler bi ara 2 kisi yemekti çaydı bakıyorduk. Neyse digeri tuz arıyordu. Sonra kendi kendine konuşmaya başladı. Ben kiminle konuşuyon diye sordum. " sen buldun mu demedin mi" dedi bana ve o an ikimiz de irkildik
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tövbe estağfurullah 😰 ay evde yanlız yaşayan birinin böyle post açmak neyine. Ödüm patlıyor yazdıklarınızdan 😅
Bende tavanda yürüyen bisey görmüştüm sonra yatağımın altına girip beni havaya kaldırmaya çalıştığını ödüm b9kuma karıştı resmen. 6 yaşlarında falandim olayı atlatmam uzun zaman aldi ve uzun bir hikayesi var.
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ay bu kadarı bile korkuttu beni. Ama anlatirsan merakla okurum
Sadece sonucu söyliyim. Tedaviden sonra sebep sonuçları o küçük aklımla çözümlemeye çalıştım ve artık kormayacagim dedim gelirse karşı koyacağım... Ve her gece bekledim gelmedi olmadı bende dışarı çıktım onu aramaya varoş bir mahallede eski surlar dibinde uzunca yürüdüm tekin olmayan tenhalardi sonra kendi kendime son oğlim deli misin? Belanı mi arıyorsun neyse işte eve geldim ve artık hiçbir şey den korkmaz oldum hiç bir şey ama canlı cansız doğa üstü ne olursa olsun
Tedavi dediysem Rahmetli babam beni bir din adamının yanına götürdü hoca mı şeyh mi öyle bişeydi bir bidonun içinde tatsız sarımtırak bir su vardı her gün bir bardak içmem gerekliydi bende içemiyordum babam zorla icirirdi. Her gece korkudan geberen ben ona rağmen o suyu içemiyordum. Neyse işte cesaret verdi gibi bişey yani bilinç altim temizlendi