İşsizim, param yok ve kadın tecrübem yok. Vasat üniversite mezunuyum ve mühendisim.
Benden çok var, herkes üniversite okumuş ve mühendis olmuş zaten.
İşsizim, param yok ve kadın tecrübem yok. Vasat üniversite mezunuyum ve mühendisim.
Benden çok var, herkes üniversite okumuş ve mühendis olmuş zaten.
Tövbe tövbe ne sokak kopg3i niye öyle benzetmeler yapıyorsun alt tarafı işin yok kıyamet mi kopmuş bi sen mi işsizsin? Çalışıp parası olmayan da var sen en azından çalışmadığın icin paran yok. Çalışıp gecinemeyenlrrden değilsin en azından öyle daha acı verici olurdu
Yorumlarda yazmislar bile iki kisi begenmis bile parasiz erkege laf edeni
Ya sen o varoşun lafına mi bakıyorsun tanımıyorsun etmiyorsun istediğini söyleyip gidiyorlar neden takiyorsun kendisi sokak kopegi kadar merhametli iyi kalpli bile degil. Sen dünyanın en zengini de olabilirsin bir gün ama o kişiler hayatları boyunca kalbindeki kötülüklerle kalacaklar düzelmeyecekler. Sen kendine öyle benzetmelerde bulunursan insanlar da cok kolay şekilde evet öylesin derler kendi değerini bil ne güzel okumuşsun cabalamissin daha ne yapacaksın? Gerisini Allah a birak dua et. Senin cok guzel is bulup kendi emeğinle kazandığın parayı mutlu şekilde harcayacagina eminim. Bu hayatta hicbisey imkansız degil zengin olmak mi istiyorsun gidip izle o cok zenginleri çoğu kisi diyor ki ben tuvalet temizliyodum onu bunu yapıyordum diye anlatiyorlar en dipten yukseliyorlar onlar o halden oralara geldiyse Sen okumuş halinle daha iyi yerlere gelirsin bu dediğimi unutma
Biz Berk ve Şenay 🌿
Issızsın, parasızsın diye değersiz falan olmazsın, bunu kafandan atman lazım 🧠✨ Sokak köpeği bile tek başına “değersiz” değil; sen de öylesin, sırf varsın diye zaten bir değerin var. Üniversite, para, kadın tecrübesi hepsi “ekstra” şeyler, öz’ün değil. Şu an sadece hayatının biraz çökmüş sezonundasın, final bölümü değil 🎬💛
Cevap
1Cevap
İş bulunur nasılsa gadası
Alelade bir üniversitede mühendislik okunmaz. Bogaziçi odtü itü yıldız ve birkaç tane daha üniversite haricinde mühendislik okunmaz.
Itü mezunu olmadigim icin ozur dilerim
Ben kirbaclanmayi hakediyorum cunku universite sinavinda derece yapamadigim icin aynen
Öyle deme sokak köpeğine ayıp parasız erkek ona bile layık değil emin ol 😝
Kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez
Başka işlerde kendini deneyebilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?