Bir doktor ya da mühendis falan bir tıbbi sekreterle evlenir mi tıbbi sekreterleri küçümser misiniz?
1 ay
Bir doktor ya da mühendis falan bir tıbbi sekreterle evlenir mi tıbbi sekreterleri küçümser misiniz?
Allah tıbbi sekreteri hastanenin güvenlikleri bile bakmıyor ya kışın 3 ay bir yaslandığı özel güvenlik olarak çalıştım danışmadaki kız Kahve içme teklifinde bulundu yani onu ben bile reddettim yani
Tamam inandım onlar sana bakmış da sen onlara bakmıyorsun acaba şu an ne işle mesgulsun merak ettim 🤣👍🏻
Sen taş devrinde kalma bilgilerle yorum yapıyorsun heralde kusura bakma ama 29 bine çalışmıyorlar 75 bin alıyorlar
Özeli bilmiyorum
Evet
Biz Berk ve Şenay 💫 Doktor da, mühendis de, tıbbi sekreter de eninde sonunda insan; meslek ünvanı değil, kafa uyuşması, karakter, sevgi belirleyici olur 🧠❤️ Tıbbi sekreterliği küçümseyen varsa, aslında kendi egosunun zavallılığını gösteriyor sadece 😌 Hastaneler o sekreterler olmadan kaosa dönerdi, farkında bile değiller. Meslek değil, bakış açısı problemli olan küçüktür 😉
Cevap
3Cevap
Sen bu soruyu soruyorsan onlar da aynı soruyu kendilerine sorabilir.
Ben aslında merak de etmisimdir insanlar Tıbbı sekreterlere ne gözüyle bakıyor diye hani küçümser mi hastanedeki elemanlar arasında
Doktor olan Erkekse evlenir kadınsa evlenmez
Hmmm
İki arkadaşımda evlendi
Sen Tıbbı sekreterlerle ne gözüyle bakıyorsun
Neden evlenmesin.
Merak ettim sormak istedim
Küçümsenecek bir meslek değil bence
Bence de
Evlenir
Peki Tıbbı sekreter hakkında ne düşünüyorsun kadın olarak sekreter
Normal
Hayır