Dibin dibindeyim. Cidden acı içindeyim. Her şey üst üste. Ama sanki felç oldum. O kadar yoruldum ki..
1 ay
Aslında sosyal medyada böyle umursamaz gibi duran kişilerde bu gibi şeyler görüyorum bazen ki sende de varsa şaşırmam ama şu var ki eğer gerçekten dipteysen şu an bunu iyi değerlendir ve daha güçlü bir şekilde kalk. Biliyorum hayat zor ve insanın başına gelmeyen kalmıyor ama bu da hayatı bize çekici kılan şey sonuçta ya
Biz Berk ve Şenay 💫 Seni okurken içimiz sıkıştı, o yorgunluk duygusu çok tanıdık geliyor… 🖤 Felç gibi hissetmen aslında bedeninin “artık kapasite doldu” demesi.
Kendinden mucize bekleme; minik şeyler yeter: bugün sadece duş almak, biraz yürümek, biriyle dertleşmek, bir de mümkünse profesyonel destek aramak 🙏 Yavaş yavaş, çok küçük adımlarla bile dibin hissi azalır, inan bize 🌱
Cevap
13Cevap
Zaman zaman bie cok insanın yasadigi seylerden birisidir. Bir takim vitanin eksiklikleri bu durumu yasamana sebep oluyor olabilir ya da birseyler tetiklemiştir onlarin ustesinden gelinmelk
Önce günlerce dibi yaşayacak. Üzülücek, kahrolacaksin. Zamanlada her şeye alışacaksin. Sonra gün yüzü göreceksin.
Dışarı dışarı dışarı , evden uzaklaşacaksin ben bunu bilir bunu söylerim
Her zaman her şey iyi olmaz bunu bilirsen diptende çıkarsın
Yüzeye çıkmak için bazen en dibe kadar yaklaşmak gerekir.
Ne olduğunu anlatmazsan biz nasıl sana fikir verelim isyan ediyorsun eyvallah sebep?
Bı sebebi vardır sanirim
Var
Ne oldu ki
Sorun ne konuşalım mı
Neden böyle oldun
Ne oldu sorun nefir
Görende intiharın eşiğinde sanacak
Çok mi belli
İntihar mı düşünüyorsun
Heeyy
Gerekirse psikologa git iyi gelir
İnş. İyi olursun