Ben bir akaryakıt istasyonunda pompacı olarak çalışıyorum yani gelen araçlara yakıt dolduruyorum şimdi dün gündüz öğlen saatlerinde falan çalıştığım istasyona gelen bir müşteriyle biraz tartıştık sonra kavga ettik sebebi ise şimdi bir müşteri geldi eski model Toyota Corolla marka dizel aracına 2000 TL mazot doldurmamı istedi ve ben de doldurmaya başladım pompayı da en yavaş kademeye aldım yavaş dolsun diye ama meğersem adamın deposu doluymuş zaten çünkü 250 TL'ye gelince pompa attı sonra ben de adama abi bakın sizin aracınızın deposu doluymuş 250 TL'de pompa attı dedim ama adam inanmadı nasıl ya olmaz öyle şey benim arabamın deposu boş alması lazım sizin pompa hava basıyor diye söylendi ben de adama sakin bir şekilde abi bizim pompalarımız yeni nesildir hava basmıyor hem bizim yakıtlarımız da temizdir EPDK sürekli buraya gelip yılda birkaç kez yakıt numunesini alıyor dedim sonra adama abi isterseniz ben devam ettireyim belki 2000'e tamamlarım dedim adam kabul etti sonra ben pompayı tekrar başlattım bu sefer 300 TL'ye kadar doldu sonra depodan biraz mazot taştı sonra ben adama gösterdim abi bakın sizin arabanız deposu tam doldu hatta yakıt biraz döküldü dedim ama adam bu sefer yine söylenmeye devam etti sen benim arabama ne yaptın dedi ben de adama abi ben sizin arabanıza bir şey yapmadım ne yapabilirim ki dedim ama adam yine beni anlamadı bu sefer bana gel sana yakıt göstergesini göstereyim bak dedi gittim baktım adamın yakıt göstergesi bozuktu hiç oynama yoktu sonra adama abi sizin yakıt göstergeniz bozuk siz en iyisi bu arabayı sanayiye götürün dedim ama adam asla kabul etmedi yok olmaz öyle şey ben kabul etmiyorum dedi bu sefer ben de sinirlendim ve adama patladım ve adama ben senin arabana ne yapabilirim be adam senin arabanın deposu zaten doluymuş yakıt almadı ben 300 TL'yi zorla doldurdum dedim ama adam bu sefer olur mu öyle şey ya ben sizi şikayet edeceğim siz görürsünüz dedi sonra ben de adama bir anlık sinirden ehh hadi be ordan git kime şikayet ediyorsan et ya ben seninle mi uğraşacağım dedim sonra adam ödeme yapmak için bana kart verdi ama ben almadım ve adama senin paranı istemiyorum kartını al ve git buradan bir daha gelme paran da senin olsun dedim adama kartını geri verdim sonra adam sinirli bir şekilde arabasına binip kapıyı çarptı sonra hemen oradan uzaklaştı normalde ben çok sakin ve rahat bir insanım asla kimseye kolay kolay sinirlenmem ama bu adam gerçekten sorun çıkardı ve beni sinirlendirdi yani gerçekten ben normalde sakin bir insanım ben şimdi ben bu adamın yakıtı bedavaya getirmek için bilerek böyle bir numara yaptığını çünkü bu devirde kötü niyetli insanlar çok var hem belki o adamın parası yoktur bu yüzden böyle yapmış olabilir. Arkadaşlar böyle üçkağıtçı ya da dolandırıcı insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
1 ay
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Diğer konusunda 388 cevap paylaştı.
- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫
Senin anlattığın olayda sinirlenmen o kadar doğal ki… 😔 Adam hem göstergesi bozuk, hem inat ediyor, hem de seni suçluyor. Bu resmen “bedavaya getirme” girişimi gibi duruyor.
Böyle üçkağıtçı tipler güven duygusunu çürütüyor; işini düzgün yapanı da yıpratıyor. Sen yine sakin kalmaya çalış, kayıt, kamera, fiş ne varsa hep kendini koruyacak şekilde davran 🙏⛽️🧠
Dün bu olayı patronuma da anlattım patronum da o adama çok sinir oldu ben kameradan bakacağım onu bulacağım gerekirse plakasını emniyete vereceğim dedi
Patronun iyi yapmış, arkanda durması önemli 🙏 Kameralar, plakalar varken öyle ucuz numaralar artık o kadar kolay yürümüyor. Sen haklısın, içini rahat tut ⛽👀