Giren profiller belli genelde toplumun alt kesim insanlari veya çocuklar kullanıyor, hoşlanmıyorum, bazı videolarda igrendiriyor asla muhatap olmayacağım insan tipleri
İnstagram'daki reelslar dışında hayatımda pek karşıma çıkmayan insan tipi. Saçma mı evet saçma ama hiçbiri umurumda değil bana ne zararları ne de faydaları var, kendilerini maskara etmişler takılsınlar keyiflerince.
Tiktok , twitter ve discord bu üçünü aktif olarak kullanan kız veya erkek fark etmez hayatımın hiçbir parçasında yer ve değer vermem bom. boklar fakat farkında değiller
Ya sana niye trip atayım saf? :D Kullanmadığın halde bir platform hakkında ne kadar bilgi sahibi olabilirsin? yabana atma dermiş gözünü seveyim 60 ıq ile sen tribe girme
Şu an kullanmıyorum diye daha önce kullanmadım mı dedim sana gerçekten? Neyse kendini zeki sanan ama asıl zeka yoksunu tiplerdensin tartışmaya bile girmek yazık olur yani.
Kullanıyorum fakat Kpop kdrama hesaplarını edit haber hesaplarını falan takip ediyorum Ve lgbt bireylerini sayfalarını Sorunlu kesimden değilim şükürki