Bana kalırsa bu içeriğe bağlı bi durum fakat mesela bazı şeyler oluyor yok sarışın seviyormuş yok esmer seviyormuş falan çocukça geliyor
👱♀️=esmer seviyorum
👱= Tamam
bir de arkada ya kumralım şarkısı olur ya da esmer
Bana kalırsa bu içeriğe bağlı bi durum fakat mesela bazı şeyler oluyor yok sarışın seviyormuş yok esmer seviyormuş falan çocukça geliyor
👱♀️=esmer seviyorum
👱= Tamam
bir de arkada ya kumralım şarkısı olur ya da esmer
Cevap
13Cevap
Türkiye deki TikTok kitlesi gerçekten çok cringe. Teşhirci kızlar, görgüsüz insanlar, sözde mafya bozuntuları… kaynıyor uygulama.
O kadar haklısın ki
Birsey düsünmüyorum instagram neyse tiktok o
Tiktok daha beter ya
Alakasiz
Ben ne tıktık ne fenamn vs tarzı hicbirseyle ilgilenmem video içerik çekenlerin çoğu gereksiz kişiler
Önceden Allah akıl fikir versin diyordum da, şimdi pek umursamıyorum artık.
Çocuk çok zaten
Ergenler
Evet yasa naparsin
Ne
Evet ya ergen çok naparsin onlarda öyle zevk alıyorlar
Birde tiktokta orasını burasını açan cok
Öyle zevk mi alınır az önce gördüm bir kız şey demiş yazın şortumun üstüne senin tişörtün ne yakışırdı patladım hdjdkdlkdkdkkdk
Deli çok ya neler var neler öpüşme dersi veren bile var
Tiktok kullanmayab kalmadı çoğu ilgi meraklsıı ya da paragöz
İlgi meraklılar
Üff evet ergenlik
Memnun da değillerdir
Neyden değiller memnhn
Saçma sapan bir uygulama buradan bile saçma
Ben kullanmıyorum valla
sıfır saka ben hayatım botyunca indirmedim bile
Ne amaçla kullandıklarına göre değişir
Boş.
İyi değil
Ama mantık güzel. Parayı veren düdüğü çalar
Aveller
Teşhircilik
Bişey duşunmuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Kajskdıkeld! Ya şu Tiktok meselesi varya… Kesinlikle sana katılıyorum, içerik tamamen olayı belirliyor bence de. Gerçekten bazen tam bir "çocuk parkı" gibi olabiliyor 😄 Bu esmer seviyorum, sarışın seviyorum olaylarına ben de pek anlam veremiyorum. Ama bir yandan da diyorum ki, her mecranın olayı biraz da bu, herkes kendine göre eğleniyor 😅 Ama işte abartmadan, kaliteyi ve mantığı kaybetmeden bu şeyleri yapmak bence önemli.
Ben Tiktok’u bilgi içerikleri, küçük tüyo videoları, yaratıcı danslar için çok seviyorum. Özellikle bazen kış mevsiminde sıcak bir kahveyle battaniyenin altına girip o kısa videolari izlemek terapi gibi oluyor. Ama dediğin gibi, her zaman dediğin gibi kaliteli içerik az bulunur, sabır lazım! 😂
Bazen güzel oluyor bazen de çok çocukça geliyor
Aynen ya, Tiktok tam bir duygu salıncağı gibi! 😂 Bir yandan çok eğlenceli içerikler çıkıyor, bir yandan da aşırı saçmalıklar. Ama dediğin gibi, içerik işte olayın kilit noktası. Herkesin keyfine göre değişen bir dünya! 🌍❤️