Bence benim düşüncem 3 yaş dan fazla küçük birine göz diken biri ister kadın ister erkek olsun bu kişi fark etmez kendinden 3 yaştan daha fazla küçük olan birinle olan bence sapık ve doğru bulmuyorum mide bulandırıcı birde
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunu yapan eğer fakir ve sıradan biri ise evwt sapık gözüyle bakılır.. Zengin biri ve meşhur biri yani sanatçı vs ise magazin olarak bakılır ve adına aşk denir... Bunu yapan peygamber ise ki torunu yaşında çocukla evlenen peygamberler oldu bunu o çocuklara sahip çıkmak için sevap için iyilik için yaptı derler bu da cennetlik olur... Anlıycan sen de haklısın 😊🙏yaş farkı zaten sorunlar doğurur hep ilerde.
112 Yorumla- +1 yıl
Kötü insanlar her zaman kamuflajı severler ve bunu öyle uygun yaparlar ki herkes buna saygı duyar... Tarih boyu böyle oldu... Düşünsene harem denen bir köleliği genelevi bu devletin resmi bir kurumu olarak işlettiler devlet içinde yüz yıllarca ve herkes saygı duydu buna 😄
- +1 yıl
Birazdan dinsiz ve vatan haini ilan edileceğiz bu yüzden 😄 ama bunlar gerçek ben uydurmuyorum yani tarih de yaşanan gerçekler bunlar her biri
- +1 yıl
Sabah sabah sayende düşman kazandık bak 🙈🤣 dokuz köyden kovsalar da illaki vardır onuncu köy.. O nedenle valla umrumda değil inatla doğru yerde durmak güzel şey 😊
- +1 yıl
Karavan insanıyız biz... Köyümüz yok.. Karavan insanını evsizlikle tehtit edemezsin o yüzden 😁
- +1 yıl
Bak orda eksiğin var... Büyüyünce değil... Bazı şeyler büyümeyince öyle demeye başlarlar 🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Ahahah 😄 takip atar mısın
En İyi Cevaplar
Aslında ben cahillere bir şey öğretemedim bu tamamiyle bir hastalık ruhsal açıdan bir ilişki de maksimum aradaki yaş 5 olarak kabil edilir tıp dünyasında ilerisi veyahut daha psikolojik olarak hastalıklı vaka olarak adlandırılır bir de bunun yanında daha kara cahil bir güruh var mottoları "Aşkın yaşı yoktur " diyip demagoji yapıyorlar
#Hükümdar10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn az 3 yaş üstü büyük birisini seviyorsa onun İçin ne düşünüyorsunuz? Çünkü hem cinslerinde çok görüyorum ondan sordum.
Benim düşüncemde öyle zaten kendimden 8 ay küçük birisi benim dünyam her şeyim.
Bu arada Senin canın fena sıkkın benden duy. Psikolojini iyi görmüyorum.10 Yorumla
+1 yılSen git 28 yasinda biriyle cik bakalim basina ne gelcek hatta kac ay surcek yav bos yapmayin erkegin yuzunde sakal var diye hayat sorumluluğu tasirmi saniyosun 35 yas alti muhatap bile olmayin git dene gör sonra bana yaz basina gelenleri tatava yapmayin
03 Yorumla- +1 yıl
Begenerek okudugum sorularini bazende begenmeyiyorum bazen sacmaliyorsun kendi yasitin 25 yasinda biriyle cik bakalim kac gun surcek banada yaz burdan sukadar surdu de
- +1 yıl
Gene bul dene eger 3 aydan fazla sursun ben ahanda kafamı kestircem sana seref sözü veriyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
37Cevap
Millet bir sekilde seks ihtiyacina kilif buluyor. Avrupa amerika medeni gecinir, gencecik geliri olmayan fakir kizlarin masaj salonlarinda kullanildigini gordum, fransada italyada heryerde var bunlar, oralari gorsen iyice kayisi kopartirsin
11 Yorumla- +1 yıl
Agzina saglik ya. Bunu bi yana gectik
Bu lisede kizlar kelli felli hocayla catir catir bellesirken kimse ses etmiyor o hoca cunku adam egitim amacli skyor yani bisey olmaz hocaya serbest a... q. Hocayla kizin arasinda 20 yas var ses yok biz simdi burda birine yazsak hapu yuttuk rezil kepaze oluruz sapik olur cikariz onuda gectik ünide kizlar hocanin kafasinda sac kalmamis herifin gtu kokmus gider ona okul bitene kadar verir kimse ses etmez arti onla bide hava atar bilmem kim profla cikiyom ha ha ha falan biz burda birine adam gibi evlenme teklifi etsek alay konusu oluruz.
Kizlar bazen harbiden cok bos yapiyorsunuz ya bu anlattiklarimi hakkaten biliyorda bilmiyormus gibi davraniyorsunuz ya da öyle ama öyle degilmis gibi lanse etmeye calisiyorsunuz. ya da hakkaten dünyadan haberiniz yok ya da bu boku yiyen kizlar size yalan söylüyor. ya da isinize geldigi gibi davranıyorsunuz gecin bu tatava islerini
- Diğer konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yıl+ 5 / - 5 normaldır ..
makas acılırsa senle aynı fıkırdeyım.20 Yorumla
+1 yılyaşa bağlı bu durum 30 yaşında kadınla ilgilenen 40 yaşında adam da sapık olcak değil ya ama 26-16 olursa sıkıntılı tabi
26 Yorumla- +1 yıl
sen baydın asıl kadınlar erken yaşlanıyor erkekler daha dinç duruyor tabi ki yaş farkı olcak ortakokuldaki ergenler gibi herkes yaşıtıyla mı takılcak
- +1 yıl
sen de git yaşıtınla evlen sonra bak bakalım çıtır güzel kızlarla yarışabiliyon mu ergen misin 12 yaşında mısın nesin
- +1 yıl
Kafaya bak niye biriyle yarisacam sen öylemi yapıyorsun yazık yaa kendine güvenin yok birincisi ikincisi elindeki erkeğe de yok hayatını yarış halinde yaşayacak kadar beyinsiz birisin demekki ozguvensizlik nedeniyle kart adamı sececk ki kendi genç olsun da adam gitmez diyemi düşünüyorsun giden gene gider
Ne kadar saçma ve bencilce bir fikir. Başkası da ''fark 2 olmalı'' yaş derse sen sapık oluyorsun mesela. İki taraf da 18 yaşını geçtiyse, arada bir zorlama yoksa, arada sadece maddi bir menfaat yoksa son derece normal bir durum bence. oturduğumuz yerden ahkam kesmek doğru değil.
24 YorumlaBu Kadar da değil canım sende insanlar arasında 3 yaş hatta 10 yaş fark ile evlilik yapıyor, bence en fazla 5 yaş
00 Yorumla
+1 yılMesela ben 30um esim 40 olsa esim sapikmi yani senin icin?
02 Yorumla- +1 yıl
Okadar yas farki yok bizde ama
Bence bir iliskide eyer kafalar uyusuyorsa 10 yasa kadar normal
Tabi sizin düsüncenize saygim sonsuz :)
25 yaşındaki birinin bunu demesi çok ilginç.. Samimi değil
00 Yorumla
+1 yılDoğru bir düşünce şekli değil. İster erkek ister bayan tarafı büyük olsun, 4-5 yaş aşırı bir fark oluşturmaz.
00 Yorumla- Diğer konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılben de böyle düşünen insanları ruh hastası olarak düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılyani 29 yaşında birisi sana bakarsa sapık, mide bulandırıcı öyle mi :)
ben idealin 5 yaş olduğunu düşünüyorum mesela bir ilişkide..00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bunun yas farkiyla ne alakasi var. kisinin karakter oturmadikdan sonra ayni yas olsan ne olur.
00 YorumlaSanane lan dola kalem. Istersem gider 35 yaşındaki kadınla aşk yaşarım.
00 Yorumla
+1 yılyanlış düşünüyorsun ne sapıklığı var bunun 3 yaş 5 yaş 10 yaş da olabilir
00 Yorumla
+1 yılTercihiniz bu yönde ise saygı duyarım ama sapık yanlış bir kelime..
00 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. 18 yaşında biri 15 yaşından küçüğe göz dikerse sapıktır ama 30 yaşındaki biriyle 26 yaşındaki biri normal
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılsenin fikrin sana kalmış isteyen istediğiyle evlenir
10 Yorumla3 yaşta normal bence annemle babam arasında 10 yaş var gayettr yakışıyorlar ama kadının erkekten büyük olması sikinti biraz
14 Yorumla- +1 yıl
La 10 yaş diyor. Ben 8 dedim sapıklık dedin sende dengesiz sin
Gizli Üye(18-24)+1 yılO halde X ve Y kusaginin neredeyse tamamini sapik ilan etmis oldun. Kesinlikle katilmiyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO senin düşüncen, sadece seni bağlar, istediğin gibi düşünmekte serbestsin
00 YorumlaBrad pitt gelse sana çıkma teklif etse sapık demezsin ama
04 Yorumla
+1 yıl5/-5 olursa aynı fikirdeyim.
10 Yorumla3 normaldir de 10 yaş 20 yaş olmaz yani
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBilmiyorum kuzenim var benim kendi 16 yaşında sevgilisi 23 harika anlaşıyorlar birbirlerini tamamlıyorlar değişiyor kişiden kişiye aslinda
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYav 16 yaşında genç kız 2 yıl sonra reşit 3 yaştan sonra sapikmiş ne boş konuşuyon be
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂😂😂😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alakası var? Eşim benden 5 yaş küçük şimdi sapıkmıyız biz
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılSen nerede ve neyin kafasını yaşıyorsun geçmişe bak bakalım yaşlı gruba kadınla erkek arasındaki yaş farklarını gör o zaman her kes sapık sapıklık ne demek onu bir çözemedi kadınlar hala
112 Yorumla- +1 yıl
Ben Polonya da yaşıyorum sen nerde yasiyorsun? o cahilik dönemi eskide kaldı küçük kızları koca adamlara verenlerimi dersin kızını parayla satanları mi dersin işte bunlarda zaten bir sapikliik sizinle ciddi şekilde bu konuyu tartışmak isterdim ama sizin gibi kendini zorla deli yaparak boş beyinli ve kör insalara doğruları anlatmak beni yoruyor
- +1 yıl
Oradan bakınca yanlış görüyorsun mesele bu neti aç oku sapıklık nedir önüne gelene sapık yaftası yapıştıracağına
- +1 yıl
Cahilmi ha ha ha sen biraz aynaya bak dar çerçeveden bakan at gözlüğü takmış birisin
- +1 yıl
Var evli insan mutlu olacaksa yaşada takılmamalı tipede ama şekilcilik almış başını gidiyor erkek olgunlaşması kadına göre daha geç 5 yaştan az olmamalı bunun farkındasın umarım
- +1 yıl
Yaş rakamdan ibarettir iki insan frekansı tutuyorsa ne yaşa ne başa bakar yaşıt evliliklerde boşananlar daha çok fazla
- +1 yıl
Neyse artık sen öyle düşün öyle birini bul milletin kararlarına saygı duy
- +1 yıl
Tamam çok gerginsin agresifsin bu belli oluyor
bi insanın ruhuna hareketlerine aşık olabilir insan.. yaşına değil
00 YorumlaDiğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. 3 yaş mı, abartmıyor musun?😃
10 Yorumla
+1 yılHic alakasi bile yok bence
20 Yorumlaof bu konularda beynim yandi en iyi herkesden uzak
00 YorumlaSaçma insanız severiz neler görüyoruz
00 Yorumla
+1 yılKuralları Senin Düşüncene Göre Koyalım
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman ünlülerin çoğuna sapık diyebilir miyiz?
00 Yorumla - Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin kendi düşüncesi
00 Yorumla
+1 yılSen düşünmeyi bırak boşver, beceremiyorsun
Yorma kendini sana da yazık33 Yorumla- +1 yıl
İnsan gelişimi fiziksel, ruhsal ve düşünce yapısı olarak doğdu yılla alkalı değildir, örneğin 25 yaşında ki biri 30 yaşında ki bir kişiye göre daha olgun düşüncelere sahip olup daha fazla sorumluk alabilir..
ya da 30 yaşında ki biri 25 yaşında ki birisinden daha sağlıklı bir fiziğe sahip olup daha genç gözükür...
Şekil A 15 yaşında bir çocuk bile senden daha olgun düşünce yapısına sahiptir
Şimdi o telefonu sakince bırakıp ebebeyinlerine haber ver seni bi psikoloğa götürsün :))
Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. 3 yaş az olmuş biraz saçmalamışsın
10 YorumlaBence hastasın
Doktora görün00 YorumlaAşkin yaşı yoktur bayan
00 YorumlaCok igrenc bir düsüncen vardir
015 YorumlaOnlar seviyorsa sana noluyo deyus
16 YorumlaDiğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. Peki olgun seven kadınlara haksızlık olmaz mı bu
00 YorumlaKafayı mı yedin yoksa özgürlükten uzak birir misin
04 Yorumla
+1 yılSaçmalıyorsun şu an. eşimle aramda 8 yaş var
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah. Sen bu kadar büyük konuştun ya. pedofili türünden ilişki yaşarsan beni hatırla
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yanlış düşünce bence
00 YorumlaAbartma mk
01 YorumlaHayır sen yanlış düşünüyosun
04 Yorumlailginc
00 Yorumla
Devamını Gör(31)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!