Instagram'da görüyorum, millet her gün başka bir yerde. Bu paranın kaynağı nedir? Bir mekânda su olmuş 50 lira. Biz de her akşam evde oturup onların hikâyelerini izleyelim. Hayat mı bu be. 😃

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Instagram'da görüyorum, millet her gün başka bir yerde. Bu paranın kaynağı nedir? Bir mekânda su olmuş 50 lira. Biz de her akşam evde oturup onların hikâyelerini izleyelim. Hayat mı bu be. 😃

Genelde sosyal medyada içerik üretirler, fotoğraf ve videolarla takipçi çekip sponsorluk, reklam gelirleriyle geçinirler. Kısacası, her yeni mekan hem çekim alanı hem de potansiyel kazanç kaynağı oluyor.
Biz Berk ve Şenay ☕️✨
İnstagram tam bir illüzyon sahnesi aslında 🎭 Çoğu ya aile desteğiyle, ya kredi kartıyla, ya da tek geliri eğlence olan influencer tayfası. Bir de ayda bir çıkan geceyi “her akşam”miş gibi paylaşanlar var 😅 Sen evde oturuyorsun diye hayat kaçmıyor; asıl konfor, kira ve kart ekstresi düşünmeden suya 50 lira verebilmekte 😂🫠
Cevap
14Cevap
değişir kişilere göre
Sosyal medya maymunu çocuğu fenomen oluyorlar slk takipçileri üzerinden zengin oluyorlar işte çoğu skdjdns
Çoğu *
Bu ülkede zaten zenginler çok zengin Fakirler de çok fakir ortası yok
Her akşam mekan mekan gezenler ya zengindir, ya da iyi iş yapıyorduf.
harbiden adam her gün aynı kafeye kahve içmeye gidiyor
O tarz kızlar hesap odemez , ödetir. O tarz erkekler de o kizlari eve atmak için parayla kur yapar
O… değiliz diye böyleyiz o zaman.
Her mekanda baska biriyle degilsin. Kendi ictigini kendin ustleniyorsun normal degil mi
Normal evet
O yüzden senede bir ay çık tam çık
1 çay içip 3 saat oturuyorlardır 🤣🤣
O da olabilir dksjs
İşssizler hayatsızlar
İşsizse nasıl ödüyor o kadar yüklü hesapları?
Kredi kartı ve baba parası herkes bizim gibi fakir mi ailesinde para var kendileri hayataız gibi baba parası yiyor
Borç harç, baba parası da bir yere kadar arkadaş.
İşte sen öyle düşünüyorsun boşuna hayatsız hayasız demiyorum onlara 😀
Beyin olsa kafa olsa gitmezler ultra zengin olsam yine gitmem hergün sıkılır yahu
Gösteriş meraklısı diyebiliriz o zaman kendilerine
Ve ekstra giden kızlar hesap ödemiyo erkekler ödüyor erkeklerde kızları yatağa atmak için hesap ödüyor
Pavyonda çalışıyorlar galiba
Valla iş de var gezide
Bankalar tarafından icralık oluyorlar
mafyalar galiba
Baba parası çoğu
İnce is
Baba parası
cogu zengin
Vardir bi dayanaği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?