Şiirler paylaşıldıkça güzelleşir hanım efendi, tozlu raflar ardında duran satırlar zamanla yok olmaya mahkum edilir be bunu hiç bir şiir sever istemez, unutmayın ki her dizenin anlamı, kendini anlayanda hayat bulur, yeniden bakış kazanır ve değerlenir :)
Birkaç yıl sonra eğer yaşarsam sıklıkla şiirlerimi duyacağınız dair bir olasılık olduğunu söyleyebilirim beyefendi. Ayrıca sırrınızı paylaştığınızda her an herkesin sahiplenebileceği de bir acı gerçek. Tozlu raflarda kalksa bile benden sonraki nesiliz de duyabileceğini ihtimal de vermekteyim. Şiirlerimi paylaştığım, " fazlasıyla bana güven veren, şiir duyumu olan" birkaç kişi de olsa var :)
Şiir asla acı bir gerçek olamaz, bunu belirteyim, fikrinize saygı duyuyorum amacım şiirlerinize sahip olmak değil, gören bir göz duyan bir kulak ve okumaktı yine de teşekkürler ama :)
Dediklerinizi anladım fakat , "şiir asla acı bir gerçek olamaz" yazmışsınız. Beni yanlış anladığınızı düşünüyorum o konuda. Şiirlerinin birçok kişi kendisininmis gibi göstermesi sizi rahatsız etmez mıydı? Bu açıdan düşünün. Olasılıklar bahsettim size ve insanlara böyle bid zamanda guvenilmeyeceginj benden yaşça büyük olduğunuz sebebiyle daha iyi bildiğinizi düşünüyorum. İyi geceler.
O sözü sizin sözünüzden alıntı yaptım, şiir okuyan, dinleyen, yazan biri yalan söyleyemez, istesede başaramaz, yani kendisininmiş gibi gösteremez, velhasıl öyle bir durum oldu diyelim ben bundan memnuniyet duyardım, günümüzde şiir, felsefe, müzik, sanat, tarih ilgilenen kişi sayısı o kadar az ki en azından bişeylere umut olmasını diler devsm ederdim, kelimeler zihninizde dönmeye başladığında yenisinide zaten yazabilirim diye düşünür, iyi birşeyelere vesile olduğu için daha çok sevinirdim, sizden yaşca büyük olmam sebebi ile düşüncelerimi belirtiyor ve bu yaşların sahibi olduğunuzda aynı düşünceleri taşıyacağınızı biliyorum diyebilirim :)
Nerede oturuyorsunuz bilmiyorum burası ayvalık'a bağlı bi köy kozak bölgesi olarak geçiyor, arsa ve satılık evler var, ve şu an devam eden bi 15 tane inşaat vardır sanıyorum rövanşta olan biyer gelenler ya bir ev alıyor ya da bir arsa alıp ev yaptırıyor güzel biyerdir yani :)
Walla bende bir tek haşlama skill var şu an Kdnsbshshsshsh Diğerleri eklenince ateşe geçerim de airfryer hallediyor her şeyi ya kendimi gay gibi hissediyorum JZbshssbvssbb
En İyi Cevaplar