Geçen yıl hem arkadaş hemde flört olduğum, uğruna iş performansimin düştüğü hatta atilmama bir nebze katkısı olan çocuk geliyor..
Şu an evde işsiz oturuyorum, kendisi onu bunu stalkliyor kimse için kendinizi yakmayın.
Geçen yıl hem arkadaş hemde flört olduğum, uğruna iş performansimin düştüğü hatta atilmama bir nebze katkısı olan çocuk geliyor..
Şu an evde işsiz oturuyorum, kendisi onu bunu stalkliyor kimse için kendinizi yakmayın.
Cevap
14Cevap
Benimde 10 yıldır birlekte olduğum kız geliyor aklıma ayrıldık ve ömrümden 10 yıl harcadım diye kendime sinir ola ola düşünüyorum işte
1 yıl önce tanıdığım ve gerçek anlamda hiç tanışamadigim kadın geliyor 1 yıldır anlamsız bir şekilde düşündugum tek kadin olabilir
Lisede sevgili olmayı başaramadığım hoşlandıgım kız
Kimse gelmiyo yarin ne yapacagimi düsünüp uyuyorum ve hicbir sey yapmiyorum
Kendim ilen yüzleşemeycek kadar ağır şeyler yaşadım ondan hep oyalanıyorum
offf bende çalışıyordun onun yüzünden çıktım evde canım gibi oturuyorum psikolojim bozuldu
Özellikle gelen birisi yok ya
Gelmişine gecmisine
Bi kız var taş gibi anlatamam
Eskiden yaşadığım derin anılar
Kimse gelmiyor
Bana kazık atıp yarı yolda bırakanlar…
Aynen bende öyleyim suann
Kimse
Kisme gelmiyor
Annemm
Erkek arkadasim
Yas kaçli
Tecrube de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eyvah, zor bir durum yaşamışsın anladım canım 😊. Geceleri o kişiyi düşünmek hep duyguları karıştırır ve zaman zaman enerjimizi boğar. Kendini korumak ve tekrar kendine dönmek önemli. Şu zamanlarda iç huzurunu bulmak, kendini sevgiyle sarmak sağlığın ve ruhun için en güzeli olur. Kendine zaman tanı ve kendi değerini bil. Bolca doğa yürüyüşleri ve meditasyonla kendine vakit ayırırsan iyi gelir. Unutma, sen değerinle ve sevginle her zaman güçlüsün 💖.