1 ay

Eşim hiç ilgilenmemeye basladı aramız cok iyi iken, hamileyim zorlanıyorum. İlişkimizi düzeltmek için ne yapabilirim?

Liseden beri tanışıyoruz beraberiz. Evlenmeden önce hamile kaldım. Ailesi beni daha önce istememişti. Ancak benim ve çocuğumuz için muhafazakar ailesine bile kabul ettirdi ve evlendik. Hayatımın en iyi insanına denk geldim diye düşünüyordum. Ama öyle zannediyordum sanırım. İlişkimiz aşırı iyiydi özellikle ilk aylar evliliğimizde. İş bile yaptırmaz, her gece hediye getirirdi. Bu kadar severken her gece içmeye, gram ilgilenmemeye başladı. Soğukta konuşuyor benimle. Resmen zorla aynı evdeyiz gibi. 7 aylık oldu. Beni mi beğenmiyor diye düşünüyorum ama bir zamanlar ailesini karşısına aldığı kızımızı karnımdan bile sevmiyor. Her akşam eve geç geliyor. İşlerde gram yardımcı olma yok. Konuştuğumda yok böyle diyor.. Ama kendisi de böyle ve farkında. Bu kadar iyi iken neden aramız böyle oldu bilmiyorum.

Eşim hiç ilgilenmemeye basladı aramız cok iyi iken, hamileyim zorlanıyorum. İlişkimizi düzeltmek için ne yapabilirim?