Eşim hazır olmadığını ve ilişkimizin sağlam olmadığını düşünüyor o yüzden çocuğu aldırmami istiyor bir çocuğumuz var aldiricam bu durum beni üzse bile siz ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 542 cevap paylaştı. Bunu hamile kaldıktan sonra mı söylüyor? O günahsız sahibinin suçu ne peki? Böyle şeyler en baştan konuşulup karar verilmesi gereken şeyler. Bir cana kıymanın vebali büyüktür. İlişkinizin iç yüzünü bilemem tabii ama eğer çok büyük sorunlarınız yoksa, aşılabilecek şeylerse önce bunun yollarını aramalısınız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCanımın içi o zaman niye hamile kaldın, niye korunmadınız? Eşin niye korunmada ya da önleminizi almanıza rağmen mi gebe kaldın?
Mutsuz bir evlilik ve iki tarafta evlilikten umutsuz, görüldüğü üzere çocukta evliliği kurtarmıyor ama şu da bir gerçek ki evliliklerde çocuklar için yürüyor topallaya topallaya olsa da.
Kürtaj olmak günah, dini kısmını geçtim sen bu çocuğu tek başına yapmadın!
Madem evliliğin gidişatından emin değil seninle niye yakınlaştıyor. Ayrıca kürtaj oldun diyelim 6 ay hamile kalmaman lazım. Ne desem, karar vermek zor, bile bile lades oynamakta zor. Sen bu çocuğu dünyaya getirsen eşin yardımcı olur mu, boşanma gibi bir durum söz konusu olsa bile gerektiği şekilde ilgilenir mi?
Sonuçta eşler boşansa da anne, baba olarak kalmalılar.
Kendine şu soruyu da sor;bu adam bana destek olmazsa ben kendime yeter miyim? Çocuklarıma yeter miyim?
Aldır ya da aldırma demeyeceğim. Gerçekten karar verebilmek zor. Arafta kalmak zor00 Yorumla
O can size verildiyse bir sebebi vardır. Çok saçma bir düşünce. O adamı kapıya at. O canın günahına vebaline girmeyin. İşleriniz rast gitmez. Öyle bir yerden çıkar ki aklınız durur. Diğer çocuğunuzdan bile çıkabilir. Ki hayatta olanı öldürmek nasıl zorsa, karnındaki minicigi öldürmek nasıl olur? Onun ne suçu var? Madem uckuruna sahip ciksaymis. Yaparken her şey güzeldi.
00 Yorumla
+1 yıliki tarafın da hazır olması gerek diye düşünüyorum ama çocuk aldırmak da kolay şey değil yani hayvanoğluhayvan hazır değilse ona göre davransın da istenmeyen durumlar yaşanmasın madem
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
78Cevap
Aşırı moralim bozuldu bu soruya, tüm enerjimi yedi bu soru ve açılma...
hanımefendi, evlenmişsiniz ve bir çocuk sahibi olmuşsunuz. Madem ki ilişkiniz sallantılı, neden doğum korunma yöntemlerini kullanmadınız? Kullanmıyorsanız hamile kalabileceğiniz gibi bir ihtimal varken neden hamile kaldığınızda bunu aldırma telaşına düşüyorsunuz? belli olan bir şey bu. Hamile kal kal aldır mı olacak şimdi bunun sonu?
hadi allah korkusu yok, hiç mi vicdan ya da etik algınız yok? nedir bu ya?
insanlar kaç sene emek ediyor olsun evlatları diye, hasret çekiyorlar.. Allah size bunu nasip etmiş, aldırmak nedir?
allah kocanızı ıslah etsin, adam değilmiş.
adam gibi adam olsa az biraz arkanızda durur. Boşanın madem. Ne bu ya?12 Yorumla
Soran+1 yılEsim istiyordu ağızla diyordu oldum şimdi istemiyor ve aldirmak zorundayım
+1 yılGecen ayni konu oldu bi yazi okudum. Orada doktora gitti kadin. Ayni durum. Ama onun 1 yasinda cocugu var, kisa keseyim. Çocuk çocuktur sen 1 yasindaki cocugunu öldür ,,, bunu aldirmaya gerek kalmasin , uzun muhabbet. Ah sakat dogacak aldir. Bekarsin aldir gene kabul. Ama senin durumunda ölsem aldirtmam.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle değil işte karşındaki istemese hevesin kalmaz
- +1 yıl
Karşındakini s*keyim can o. can. evliysen sakin.
+1 yılben aldırmazdım. aldırma biliyorum farkındayım zor bir durum. ama Allah'ın verdiği o cana kıyabilecek misin? o vebali çekebilecek misin? her gece başını yastığına koyduğunda vicdanın rahat uyumana izin verecekse eğer aldır ama veremeyecek ise aldırma.
11 Yorumla
Soran+1 yılTabiki bir anne olarak aldirmak istemiyorum ama karşındaki istemezse hevesin kalmaz 9 ay boyunca stresli bir doğum yaşamaktansa aldırırım ama birdahada içim doğrulamaz ona
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu durumu annesine ve babasına söyle ne demek aldırmak öyle şey mi olur. Herseyden önce bir cana kıyıyorsunuz. Kimi bulamaz kimi bulur aldırmak ister. Evli olup da eşinin hala evliliğin üzerinde tereddütü nasıl oluyor hala anlamıyorum. Bence aldırma dünyaya ne güzel bebiş getireceksin kendi canından kanından... annene de danış derim
13 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor benim yapabileceğim birsey yok
Cevap sahibi+1 yılAnnesigil de mi istemiyor? Yanliz sende hemen pes etmiş gibi duruyorsun
Soran+1 yılAilesi bilmiyor pes etmem normal istemiyorsa insanda heves kalmaz yarın aldirtiktan sonrada benim için biter
+1 yılİlişki sağlam değilse neden evlenmiş, bastan o çocuğun ne suçu var, yazık değil mi? Sorumluluk alacak kapasitesi yoksa neden evleniyor, yaşı küçükte değil ki.
41 Yorumla
Soran+1 yılKatılıyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHamileyseniz ilişkinizi sağlamlaştırmak için nerdeyse bi 7-8 ayınız var. Bu süreyi iyi değerlendirebilirsiniz. Evlenen adamın çocuğa hazır olmaması bana hiç inandırıcı gelmedi. Bu çocuk onunda katılımıyla gerçekleşmedi mi? Sadece eşiniz istiyor diye çocuğu aldıracaksınız öyle mi? Peki sizin ne istediğinizin hiçbir önemi yok mu? İlişki sağlam değilse boşanılır, çocuk aldırılmaz.
10 Yorumla Ya arkadaşlar aldır diyenler... Bir cana kiymak bu kadar kolay mı ya... Yazık değil mi. Senin zevki hatan yüzünden bir canlının ölmesi. Şu bebeği aldırma gibi düşüncesi olanlar surdan çıkın artık ya. Cinayetten farkı yok bunun. Ruh uflenmis sen o canı aldirmaktan bahsediyorsun. Sakın ha sakın aldırma. İki dünya dada ömür boyu vicdan azabı cekersin
20 Yorumla
+1 yılSakın ha aldirma ! Eşinde onemli olan Allah var. Bi cana nasil kiyarsiniz. Ayrica o cocuk masturbasyonla mi oldu kocana sormak isterdim. Ne guzel ! Dikerken oh askim canim askim hamile kalinca hazir degilim..
Asla yapma aldirma. Kabul etmiyorsa da s. sin gitsin ama yavruna sahip cik10 YorumlaAile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Aldır o zaman, öyle düşünen bi eşten ne diye hamile kaldın
25 Yorumla
Soran+1 yılBilemezsinki eşin sonuçta böyle birsey isteyeceyi aklina gelmez istemiyor mecbur aldırıcam ama çok üzülüyorum
Soran+1 yılİstiyordu sözde sadece lafta oluncada, bende şaşırdım tepkisinden yani hangi duruma üzülecemi sasirdim
Soran+1 yılNapa bilirimki? Aldirdigimda içim doğrulumicak biti
Aldırma iki dünyada da yoldaşını.. bunu sakın yapma.. Allah verdi Allah alır.. biraz direkt bakalim Eğer eşin kabullenmezse direk boşan. sana bsy olmaz Allah'ın izniyle.. yardımcın elbet çıkar.
Ona sana nasıl tutunuyorsa sende ona tutun.. birlikte bir gelecek yaratın..🙏🏻🥰
Ama eşinin bunu demesi çok yanlis.. bende aşırı negatif hisler yaratirdi bu durum net.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 385 cevap paylaştı. yani aldır bencede çocuk doğduğunda daha büyük sorunlar yaşayabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yıltereyagindan kil mi aldiriyir acaba kocan..
Mesela o seni de istemiyor diyelim kendini öldurur musun? Cocuk aldiranlarin hayati altust oluyor bidaha eskisi gibi olamiyorlar gorduklerim var. Cok yanlis bisey bosansaniz da sen bak bence cocuga nolcak sanki. Cocugun hayati yaninda onemsiz kalir ama seninde rahminin oci mahfoluyor kaziyorlar orayi coknfena bisey11 Yorumla
Soran+1 yılHayır ilaçla olucak
+1 yılMadem eşin çocuğa hazır değil, o zaman neden korunmadı?
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
- +1 yıl
Çünkü kocasının alacağı zevk, bi canlının yaşamından daha önemliymiş ona göre.
- +1 yıl
@Gezgin_Eda çok güzel söyledin
+1 yılİlişkinizin sağlam olmamasını söylemesi ve aldırtmak istemesi tamamen boşanma yolunda ilerlemek demek tatlım ona göre hareket et
20 Yorumla
+1 yılÇocuğunun canını alacağına ilerde seni bırakıp birakmayacagi belli olmayan adamı bırak
30 Yorumla
+1 yıleşim dediğin adam boşanmayı düşünüyor
haberin olsun
bebek konusunda ise karar ikinizin. bize laf düşmez
en iyisi bir terapiste gidin derim. bebeği de evlilik kurtamak için kullanmayın her şey daha da kötüye gider aksine10 Yorumla
+1 yılDinen çok büyük bir günahı var hemde o çocuğun günahı neydi senin yaşama hakkın varda o bebeğin yok mu eşin katil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Onun isteğiyle aldırmak zorunda değilsin. Sen istiyorsan eğer doğurursun bu kadar basit. Çocuk konusunda erkeğin fikri alınır tabiki ama nihai karar kadındadır kimse kusura bakmasın.
20 YorumlaHazır değil de niye beceremeyeceği işe kalkışmış. Yapacak bir şey yok mecbur bakacak çocuk doğunca kucağına alıca çok değişir o merak etme. ilişkisi sağlam değilse düzeltmesi kendi elinde daha çok sarılması her an senin yanında olması lazım
00 YorumlaBence haklı ilişkiniz sağlam değilse aldır çocuğu 10 hafta dolmadan
11 YorumlaO güzel kardeşim içine boşalırken düşünseymiş hemen boşan adam değil şerefsiz nasıl insan be ben evli olmadığım biri bile olsa çocuğu doğur derdim asla ret etmezdim
10 YorumlaSenin kararın eşin hakli olabilir ama o zaman önlem alacaktı g**t lalesi
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aldirma, hazir degilse niye hamile birakmis? Istemiyosa gitsin, bu resti cek ona sen kazanirsin. Sakin geri adimda atma
20 Yorumla
+1 yılEşinle savaşma seviş🙂.
Çocuk iki tarafın ortak isteğiyle yapılır. Ne yazık ki bizde kadınlar kendilerini düzeltmek yerine Çocuk yapmayı tercih ediyorlar. Çocuk hayattır sigorta değil00 Yorumla
+1 yılOlan oldu artık aldırmak büyük hata olur. işin başında korunacaktınız.
Ama surat yapıyorsa illa aldır diye o zaman evinin huzurunu bozma günahı onun boynuna.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı. Anlamıyorum işte. Kimisi hastane köşelerinde evlat evlat diye inliyor ama olmuyor. Kimisi istemiyor ama hamile kalıp o bebeği aldırıyor. Garip anlaşılmaz bir dünya..
00 Yorumla
+1 yılBir tane var zaten bu saatten sinra iliski saglam degil dese kac yazar. Mecbur evli kalacaksiniz cocugu da asla aldirma ha bir tane ha iki tane
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen bende orayı çözemiyorum
+1 yılŞimdi diyeceğim olmayacak ama yaparken niye düşünmemiş ilişki sağlamlığını acaba masum bir miniğe yazık olacak 😔
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılSen o cocugu aldirirsin. 6 ay sonra bosanma davasi acilir bi kenara yaz. Bence derdi cocuk degildir seni gozden cikarmistir.
10 Yorumla
+1 yılTroll degilsen allah korusun o cocuk olsa bile esin bakmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle dedi zaten
Soran+1 yılSenin için çok mu ilginç geldi trol diyorsun demek sen hayatında daha birseyler görmemişin hayat toz pembe değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılKorunsaydınız o zaman bu sana ilerde çok vicdan azabı yaratır ve bir kişinin canına kıymış olacaksınız çok büyük bir günah
10 Yorumlailişkiniz sağlam değilse neden evlenmiş? boşa gitsin çocuğun daha önemli öyle bir adamdan.
20 Yorumla
+1 yılEşini bırak çocuğu baba evinde büyüt.
Kusura bakmada bir cana kıyan insanla muhattO olmam20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu aldır diyen insanın ben direkt boşarım şakasına bile tahammül gösterme Ama tabii bu benim düşüncem
00 Yorumla
+1 yılBoşan. İlişki daha ne kadar saglamlasacak? Evlenmişsiniz! Bebeğinin ölümüne üzülmek mi yoksa kocasız yaşam mı? Ben bebeğimi seçerim.
00 Yorumla
+1 yılOrtak karar vererek yapılmadi mi bu çocuk ben anladım nekadar kolay kiyilabiliyor bı cana. Sizin adınıza üzüldüm bı anne için çok zor bı durum.
00 YorumlaAldırtmak kötü bişey tabi ki iyide hamile kalmadan neden konuşmuyorsun ya da korunmadın valla zor bir seçim nediyim
00 YorumlaBu ne demek çocuğu olacak adam ilişkimiz sağlam değil diyor
10 Yorumla
+1 yılBir çocuğunuz var ise aldırma kardeşim vebali büyük. Açıkçası sonra çok üzülebilirsin
10 Yorumla
+1 yılBence o adami boşa boyle bir zihniyetle nasil evli kalabiliyosun
10 Yorumla
+1 yılHazır olmasını ve ilişkiye bir kaç çivi çakması emredin
00 Yorumlaniye yapmış o zaman zevk için mi korunma diye bişey var o hazır değilse bebişin ne günahı var?
00 YorumlaNe saçma bisi demiş ya bebiş var sonuçta nolck bebise geri gt hazır ölçümüzde gel mı dick
00 Yorumlabana neden evlenmiyorsun diyenler görsün şu soruları ya. evlenenlerin pek mutlu olmadığı ortada.
01 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka derhal evlen bunlar seni yaniltmasin
Eşiniz afersinizde nasil bir insan güzel kardeşim tipi var mı
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Çocuk adına üzüldüm. Keşke bunu yapmadan önce iyi düşünseydiniz..
00 Yorumla
+1 yılIkiniz de istemedikten sonra sorunlar çıkar illaki, aldır
01 YorumlaOyle kocanin agzina tukur. Insan cocugunu istemez mi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Tam bi * yani yaparken iyiydi o çoçuğun ne günahı var
00 YorumlaSaçma demek evliliğinizde ciddiyet görmüyo. Allah vermiş o canı onun günah aldırsanız
00 Yorumla
+1 yılHazır değilse çocuk yapmicakti o zaman o çocuğa yazık değil mi
00 Yorumla
+1 yılO zaman seninle ilişkiye girmeseydi bunu yaparken iyiydi kansız ya
21 Yorumla- +1 yıl
Yanlış anlamazsan biraz konuşabilir miyiz dertlesebilirmiyiz sen iyi birine benziyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldırma tabiki ya bir daha hamile kalamazsan napacaksınız o zaman? Bunu da geçtim çok büyük bir günah çocuğun ne suçu var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilişkimiz sağlam değilse niye devam ediyor o zaman, yerinde olsam aldırmazdım, gayri meşru değil sonuçta evlisin Şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldır sonra boşan anlamıyorum beden böyle erkekler evleniyor
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek çoçoğu istemiyor yine suçlu kötü olan kadın demişler bu ne çoçuk sevmiyorsa kadını sevmiyorsa neden evlenmiş
Soran+1 yılAynenn katiliom
- Aile & Toplum konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğu aldırmaya kadar gittiyse olay sonrasına zaten bosan bari ilişki sağlam değil ne demek
00 Yorumla
+1 yılsağlam olmayan ilişki de neden seninle sevişiyor?
çok saçma..10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKusura bakmada eşin spermleri ilgili yere gonderirken dusunecekti bunu.
Umarm fake sorudur bu.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaldırman gerek günah olucak ama günahı kocanın olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu zamanında düşünecekti bi cana kıymayı göze alabiliyor musunuz gerçekten
00 Yorumla- Devamını Gör (74)
Devamını Gör(119)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Hamileyim fakat eşim hazır olmadığını ve ilişkimizin sağlam olmadığını söyledi. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne