Zaten bu yaz evlenecektik diyorum. Erken evlenelim doğurayım diyorum. Ben evlensek de hemen çocuk istemiyordum şu an zoraki olacak kaldıramam diyor çok üzgünüm çok kötüyüm
3 ay
Merhaba, zor bir süreç, özellikle senin için. Kadınlar gebelik başlar başlamaz duygusal ve hormonal anlamda kendini gebeliğe adapte etmeye başlar, aslında bu onlarında elinde olmayan fıtrat gereği bir durumdur. Annelik duygusu daha yumurta döllenip rahme yerleşir yerleşmez kendini göstermeye başlıyor. Ama erkeklerde durum biraz farklı, onlar çocuk doğup kucaklarına almadıkları sürece babalık duygusunu yaşamıyor. O nedenle daha katı olabiliyor yaşadığın durumla karşılaşınca. Eğer kürtaj konusunda kesin kararliysa, çok daha büyümeden buna karar vermeniz e n doğrusu
Evlenecekmiş niye aldırıyor yapmasaydı korunsaydı ozaman bazen baba olmayı bilmeyen insanlar baba oluyor olmak isteyenler de kayıp yaşıyor bebeğinden vazgeçme dicem ama istemeyen bir baba var biz çok istedik fakat kayıpla sonuçlandı kızıyorumda istemeyene verip o bebekler aldırılıyor isteyenler de düşükle sonuclanıyor acısı hep kalıyor istememek mi gerekiyor acaba diyorum bazen şu an sahip çıkmayan bir adam ilerde ev sorumluluğunu almaz
Çok zor bir yerdesin, kalbin karmakarışık ona hissedebiliyorum. 🤱💔 Ama unutma, bu senin bedenin ve senin hayatın. Karar verirken korkuyla değil, gerçekten ne istediğinle ilerlemelisin. Nişanlınla sakin bir zamanda açık açık konuş, gerekirse bir uzmandan destek alın. Anne yüreği pusula gibidir, şaşar ama asla kaybolmaz. 🌸👶
Cevap
10Cevap
Sen evlensen de onunla mutlu olamazsın. Yanlış tercih yapmışsın ve maalesef ileride daha çok üzüleceksin.
Niye olumsuz konusuyorsun insanları çaresiz bıraktıtmayım
Nikahı öne alsın doğunca da premature dersiniz olur biter
Sende desyedin ørospu çocuğu madem istemiyorsun neden yaptın kökünü sjktigim
Nişanlını aldır
Nişanlını aldırabiliyo musun
Ona söz düşmez
Sakın aldırma doğru gitsin
bunu domalmadan once mi konusup dusunseydiniz
Nediyim ki olan olmuş
aldırma
İstemiyorum diyor?
sen istiyormusun o önemli